SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eniştesini Vurdu, Teslim Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:15:56
Eniştesini Vurdu, Teslim Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişi kavga ettiği eniştesini silahla ateş açarak yaraladı.

Olay, Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısı Malatya merkez Nuriye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Tolga A. adlı şahıs, kız kardeşi ile evli olan eniştesi Hüseyin Yılmaz’a tabanca ile ateş açarak yaraladı. Yaralı şahıs, ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Şüpheli şahıs ise, suçta kullandığı tabancayla polis merkezine giderek teslim oldu.

Olayın aile içi anlaşmazlık sonucunda meydana geldiği iddia edildi.

Şüpheli Tolga A., Devlet Hastanesi’nde doktor kontrolünün ardından Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu’na götürüldü. Şüphelinin doktor kontrolü esnasında polis ekiplerince hastane önünde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

FOTO: Şüphelinin doktor kontrolu için getirildiği Yeni Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız