SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Enişteye Plaket!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Karadenizliler Derneği gecesinde, dernek yöneticileri tarafından eşi Karadenizli olan Belediye Başkanı Cemal Akın'a plaket verildi.

Akın'ın, aslen Ordulu olan eşiyle birlikte katıldığı geceyle ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan şu bülten yayınlandı:

"Malatya Karadenizliler Derneğinin gecesine katılan, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a Malatya’ya yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı, Karadenizliler Derneği tarafından plaket verildi.

Öğretmen evinde yapılan geceye, Belediye Başkanı H. Cemal Akın eşi Nurten Akın ile beraber katıldı. Gecenin ev sahipliğini ise Malatya Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Ak ile Onursal Başkan Müzemmil Akar yaptı. Geceye ayrıca Malatya Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu da katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Malatya Karadenizliler Derneği Onursal Başkanı Müzemmil Akar, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın kendilerinden ilgi, alaka ve yardımlarını esirgemediğini, organizasyonlarına Malatya’da olduğu müddetçe katıldığını söyledi.

Akar, “Başkanımız beş yıl içerisinde Malatya’ya önemli hizmetler yaptı. Örnek yönetim anlayışını, bizi gururlandıran icraatlarını alkışlıyor ve huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımızın çok güzel bir mesajı var. Bir dua bir teşekkür yeter. Biz de bu dualarımızı hem bu akşam hem ömür boyu yapacağız. Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Malatya’da yaşayan Karadenizliler adına bu plaketi takdim ediyorum” dedi.

Karadenizlilerle bir arada olmanın mutluluğunu ve keyfini yaşadığını belirten, Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise başarılarının temelinde halkın desteği olduğunu belirterek, “Göreve geldiğim günden itibaren Malatya’ya ciddi manada hizmetler yapma gayreti içinde olduk. Cenabı Hakk da hizmetleri bizlere nasip etti. Bundan dolayı Allah’a hamd ediyorum. Sizleri tanımaktan dolayı çok mutluyum. Bu toplantıyı tertip ettiğiniz için ayrı ayrı hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız