SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Epik Eğitim Toplantısına Katıldı

0
Güncellendi - 2018-09-18 02:32:39
Epik Eğitim Toplantısına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Basketbol Malatya İl Temsilcisi, Hasan Ali Epik, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen İl Temsilcileri Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısına katıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun, 81 ilde görev yapan il temsilcileri için Ankara’da gerçekleştirdiği Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı sona erdi. Ankara Point Hotel’de gerçekleştirilen ve üç gün süren toplantıda basketbol il temsilcilerine birçok konuda bilgiler aktarıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF CEO’su Ömer Onan toplantının son gününde il temsilcileriyle buluştu.

Toplantıda konuşanTBF Başkanı Hidayet Türkoğlu,  Ankara’da ekip arkadaşları olarak bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, “Basketbolun gelişmesi ve yaygınlaşması anlamında siz değerli temsilcilerimize büyük bir görev düştüğünün farkındayız. Özverili çalışmalarınız için teşekkür ederim. Bu eğitim ve bilgilendirme toplantısının faydalı olduğu inancındayım. Buradaki tecrübe ve bilgi alışverişi Türk Basketbolu’nun kalite standartlarını daha da yükseltecek nitelikte. Sizler büyük hedeflerimiz ve projelerimizin yürütülmesinde çok önemli sorumluluklar taşıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

TBF CEO’su Ömer Onan da gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgiler verirken, il temsilcilerinin sorularını cevapladı.

BİLGİLENDİRME VE EĞİTİM TOPLANTISI 3 GÜN SÜRDÜ

12 Eylül Çarşamba günü TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün’ün açılış konuşmasıyla başlayan seminerde, il temsilcilerine birçok konuda bilgi ve eğitim programları aktarıldı.

TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser tarafından, yeni sezon öncesinde talimatlarda yapılan değişiklikler, yerel ligler planlamaları ve yurt içi faaliyetler sirküleri konuları sunum eşliğinde anlatıldı. Aynı zamanda değerlendirme toplantıları da yapılırken tüm il temsilcilerinin yaşadıkları ve notladıkları bilgiler tek tek dinlendi.

İl temsilcileri tarafından kullanılan BELCA programı için de özel bir eğitim verildi. Yakın Doğu Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Osman Emiroğlu, “Takım Çalışmasında İletişimin Önemi, Eskişehir Teknik Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Öğr. Üyesi Veli Onur Çelik de, “Spor Etkinlikleri Yönetimi” başlıklı sunumlarda bulundu.

Toplantının son gününde de TBF Disiplin Kurulu Başkanı Can Yalçınkaya, Disiplin Talimatı hakkında sunum eşliğinde bilgiler verirken,  il temsilcilerinin sorularını yanıtladı. Sonrasında ise TBF Pazarlama Müdürü Selin Erdoğan, “Yerel Yönetimlerde Sponsorluk” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantının son bölümünde ise MHK Hakem Eğitim Koordinatörü Murat Biricik, değişen kurallarla ilgili bir sunum yaptı.

Eğitim ve bilgilendirme toplantısının ardından il temsilcileri, Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız