SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Er Özel İdare'den Ayrılıyor

A- A+ PAYLAŞ
Yaklaşık 3 yıldır Malatya İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini sürdüren Sami Er'in, bu görevden ayrılacağı ve İstanbul Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı'na atanmasının beklendiği bildirildi.
 
Makine Mühendisi olan Sami Er, İstanbul Fatih Belediye Başkan Yardımcısı iken 2008 yılı Eylül ayında Malatya İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine atanmış, o zamanki genel sekreter Ali Kazgan da İstanbul Vali Yardımcılığı görevine getirilmişti.
 
48 yaşındaki Sami Er, 12 Haziran seçimleri öncesi Malatya'da AKP'den milletvekili aday adayı olmuş, parti yöneticileri ve üyelerinin oy kullandığı "temayül yoklaması"nda en yüksek oyla ilk sırayı almış, ancak daha sonra açıklanan aday listesine girememişti. Er, aday gösterilmeyince, tekrar İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine dönmek için bakanlığa talepte bulunmuş, talebi doğrultusunda 12 Haziran seçimleri öncesinde göreve başlamış, bu durum da muhalefet partililerince eleştirilmişti. 
 
Er'in, bir süredir İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevinden ayrılarak İstanbul'da bir göreve atanma girişimlerinde bulunduğu biliniyordu. İstanbul Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevini istediği belirtilen Er'in, kurumların bu konuda muvaffakat vermeleriyle, atamasının kısa sürede yapılacağı öğrenildi.
 
Bu arada, Malatya'daki görevini bırakacak olan Er'in, halen izinli olduğu haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız