SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erasmus Proje Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:06:35
Erasmus Proje Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bünyesinde faaliyet gösteren AB Projeler koordinasyon birimi tarafından, Malatya İlinde görev yapan idareci ve öğretmenlere yönelik “Erasmus-Comenius Okul Eğitimi Projeleri Yazma Eğitimi” başladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden çalışmaya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Erasmus-Comenius Okul Eğitimi Projeleri Yazma Eğitimin de Bireylerin Öğrenme Hareketliliği ana eylemi altında yer alan bu faaliyet ile okul personelinin yeterliliklerinin geliştirilmesi ve okul personeline yurt dışında mesleki gelişim fırsatları sunulması hedeflenmektedir. Bu kapsamda, okul eğitimi alanında faaliyet gösteren okulların, bir ya da daha fazla personelini eğitim ve öğretim amacıyla Program Ülkelerine kısa dönemli göndermesine yönelik iki tür faaliyet desteklenmektedir. Bir öğrenme hareketliliği projesi, aşağıda sayılan faaliyetlerden birini veya daha fazlasını içerebilir:

•    Öğretme Görevlendirmesi: Okul eğitim personelinin yurtdışında ortak bir okulda öğretmenlik yapmaları.

•    Personel Eğitimi: Okul eğitim personelinin yurt dışında mesleki gelişimine yönelik bir kursa katılması ya da işbaşı eğitimi/izleme yapmaları.

            Personelinin “Erasmus- Comenius Okul Eğitimi Projeleri Yazma Eğitimi” faaliyetine katılmak için okulların başvuruda bulunması gerekmektedir. 

Eğitim 19-21 Ocak 2015 tarihinde her gün farklı öğretmen guruplarına olmak üzere 08.30-18.00 saatleri arasında TED Malatya Koleji Seminer Salonunda gerçekleşecektir. Eğitime katılmak isteyen idareci ve öğretmenler http://goo.gl/forms/ija9SjneiU adresinden başvuru formunu doldurabilir veya iletişim bilgilerini malatyaprojeler44@gmail.com adresine yollayarak başvuruda bulunabilirler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız