SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdal İnönü'nün Ölümünün 9. Yılı

0
Güncellendi - 2016-10-30 19:22:39
Erdal İnönü'nün Ölümünün 9. Yılı
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Erdal İnönü'nün vefatının 9. yılında yaptığı yazılı açıklamada, "Erdal İnönü, hem bilim dünyasındaki başarıları hem de Türkiye'nin gördüğü en değerli siyasetçilerden biri olarak halkımızın gönlünde yer almış çok değerli bir insandı. Dürüst, mütevazi, kibar ve beyefendi kişiliği ile sağcı solcu demeden toplumun her kesiminden insanın saygı duyduğu bir siyasetçiydi. Türkiye'de sosyal demokrasinin gelişmesi için yoğun çaba sarfeden Erdal İnönü, korkmadan çekinmeden kararlar almasını bilmiş ve daha güzel bir Türkiye hayali ile yılmadan çalışmıştır." ifadelerini kullandı.

SODEP Kurucu Genel Başkanlığı ve SHP Genel Başkanlığı yapan Erdal İnönü'nün mütevazi ve alçakgönüllü kişiliğinin altını çizen Ağbaba, "Prof. Dr. Erdal İnönü Genel Başkanlık yaparken tüm etkinliklere alışılmışın dışında en erken gelen olur, kimseyi bekletmeyi sevmezdi. Mütevazi kişiliğini siyasete de taşımış ve bekletmeyen, bekleyen bir lider olarak gönüllerde yer etmiş çok değerli bir kişilik sahibiydi. Kendisini vefatının 9. yılında bir kez daha özlemle ve saygıyla anıyorum." açıklamasında bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA OĞUZ (7 yıl önce)
    BEYFEFENDİ, ALÇAK GÖNÜLLÜ İNSAN MEKANIN CENNET OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan KEÇELİ (7 yıl önce)
    Özür Dilerim İsmet İnönü ile karıştırdım
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan KEÇELİ (7 yıl önce)
    Yazınızı tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorum. Biraz ciddilik olsun.
    0
    0
    Yanıtla