SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdal Sorunu Tahkim'de

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:12:57
Erdal Sorunu Tahkim'de
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor kulübünün sporcusu Erdal Sezek ile arasındaki anlaşmazlığı Tahkim Kurulu'na taşındı. Tahkim Kurulu, iki tarafın beyanlarını dinledi.

Yeni Malatya Spor Kulübü'nün, futbolcu Erdal Sezek ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 30.01.2015 tarihli ve E.2014/11 sayılı kararına itirazına ilişkin belirlenen saatte yapılan duruşmaya Yeni Malatya Spor Kulübü ve Erdal Sezek vekilleri katıldı, sözlü beyanları dinlendi. Yapılan müzakere neticesinde dosya üzerindeki incelemenin devamına karar verdi.

Erdal Sezek, 19 Temmuz 2012 yılında Elazığspor'dan Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu. Sarı kırmızılı kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli futbolcu, performansıyla eleştiri almış ve kadro dışı bırakılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız