SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdem Göreve Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri iken, Malatya Vali Yardımcılığı görevine atanan Enver Erdem, göreve başladı.

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürütürken, Malatya Vali Yardımcılığı görevine ikinci defa atanan Enver Erdem, Erzincan’ın Refahiye ilçesi, Gümüşhane’nin Torul ilçesi, Van’ın Çatak ilçesi, Karabük’ün Eskipazar ilçesi ve Sakarya’nın Karasu ilçelerinde kaymakamlık yaptı. Erdem, Mardin ve Malatya’da ise, Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu.

Erdem, daha önce Malatya Vali Yardımcısı iken, Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanmıştı.

ÖZGEÇMİŞİ..
1963 Elazığ doğumlu olup,ilk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladı.1987 yılında İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.Aynı yıl Polis Akademisi Özel Eğitim sınıfına girdi.1988 yılında mezun oldu.Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğinde 1 yıl görev yaptıktan sonra Polis Akademisinde açılan sınavları kazanarak Araştırma Görevlisi oldu.1989 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Polis Akademisinden ayrıldı.

1990–1991 yılları arasında İngiliz Yönetim Sistemi üzerinde inceleme yapmak ve yabancı dil öğrenmek üzere İngiltere'de bulundu. Erzincan ili Refahiye ilçesi, Gümüşhane ili Torul ilçesi, Van ili Çatak ilçesi, Karabük ili Eskipazar ilçesi, Sakarya ili Karasu ilçelerinde kaymakamlık; Mardin ve Malatya illerinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

16.11.2005 tarihinden itibaren Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürütmekte iken 23.06.2008 Tarihinde İlimizde Vali yardımcılığı görevine atanan Erdem evli ve 3 çocuk babasıdır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız