SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdemir Polonya'da 2. Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Milli Boksör Ertuğrul Erdemir, Polonya'da yapılan Uluslar arası Ferdi Boks Turnuvası'nda 2. oldu.

Milli Boksör Ertuğrul Erdemir, yoğun bir çalışma süreci sonrasında bu başarının kazanıldığını söyledi. Genç Boksör, Milli takımda yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Profesyonel olup, kariyer yapmak istiyorum. Günde çift idman ile dağ koşusu yapıyorum. Sıkı bir çalışma dönemi geçirdim. Sonuçta da Polonya'da 13 ülkenin katıldığı turnuvada 2. oldum. Bundan sonraki hedefim bu başarıları devam ettirmek" dedi.

Genç boksörün babası ve antrenörü Cengiz Erdemir ise, "Bu başarının altında çalışma ve emek var. Yoğun bir çalışma programı uyguladık. Bu çalışma sonucunda buralara kadar geldik. Bu başarı Ertuğrul'un hem babası hem de antrenörü olmam dolayısıyla inanılmaz bir duygu" diye konuştu.
Boks İl Temsilcisi Bülent Karakaş da, Ertuğrul Erdemir'in karın altında bile çalıştığını ve bu başarının tesadüf olmadığını söyleyerek, "Ben, yoğun çalışmanın meyvesini aldıklarına inanıyorum. Bu bizim için büyük bir gurur. En büyük hedefimiz Olimpiyatlarda mücadele etmek. Bunun için sporcumuza her zaman destek vereceğiz. Malatya kamuoyunun da bizlere destek vermesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Milli sporcu Ertuğrul Erdemir, 1 Temmuz da Almanya'da yapılacak olan Uluslar arası Boks Şampiyonası'nda da Türkiye'yi temsil edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız