SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan: "Bedelini Ağır Ödeyecekler"

0
Güncellendi - 2016-07-16 04:55:41
Erdoğan:
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. "Ben Marmaris'teydim. Ben ayrıldıktan sonra oraları bombalamışlar." diyen Erdoğan, "Sizler bizim Mehmetçiğimizsiniz. Size verilen silahları milletimize doğrultursanız bedelini ödersiniz. Ordumuz temizdir, silahlı kuvvetlerimizin tertemiz haline leke getirilmemesi lazım."

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Öğleden sonra bir hareketlilik mevcuttu.

TSK içerisindeki bir azınlık ülkemizin beraberliği kabullenmeyen bu grup paralel devlet yapılanmasının kendisiydi. Şu anda yapılan hareket bir ihanet hareketidir. Vatana ihanet hareketinin bedelini çok ağır ödeyecekler. Biz bu kutlu davaya başımızı koymuşuz. Bu yola kefenimizle çıkmışız.

Bu silahlı kuvvetlerimizin temizlenmesine yol açacak bir harekettir. Yüksek Askeri Şura öncesinde bu hareketin yapılması manidardır. Birileri ne olacağını çok iyi biliyordu.

"BEN AYRILDIKTAN SONRA MARMARİS'İ BOMBALAMIŞLAR"

Ben Marmaris'teydim. Ben ayrıldıktan sonra oraları bombalamışlar. Şu anda yapılan hareket bir ihanet hareketidir, bir ayaklanma hareketidir.

Benim Genel Sekreterimi alıp götürdüler. Genelkurmay Başkanımızın durumunu şu anda bilemiyorum.

"BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKLER"

Ve bu vatana ihanet hareketinin bedelini de tabii çok ağır ödeyecekler. Bunu peşinen söyleyeyim. Bu silahlar size bu millet tarafından verildi. Bunun bedelini de faturasını da ağır ödersiniz.

Sizler bizim Mehmetçiğimizsiniz. Size verilen silahları milletimize doğrultursanız bedelini ödersiniz. Ordumuz temizdir, silahlı kuvvetlerimizin tertemiz haline leke getirilmemesi lazım.

"SONU İYİ OLACAK"

Yargı tutuklamaya başladı. Bugün bu iş başladı, devam edecek. FETÖ de bir terör örgütüdür demiştik. Aynı zamanda silahlı bir terör örgütü olduğu ortaya çıktı.

Bizler görevimizin başındayız. Sonuna kadar bu görevimizi sürdüreceğiz. Sonu iyi olacak.

Hürriyet

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız