SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan: 'Bizde Sütü Bozuklar Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Memleketi Rize'de muhalefete yüklenen Başbakan Erdoğan, "Ya sen hangi yüzle kalkıyorsun da bizi yolsuzlukla nitelendiriyorsun. Başta da benim iktidarım yoktu, sütü bozukların oluşturduğu bir iktidar değildi bizim iktidarımız" dedi.

Referandum mitinglerine yeniden hız veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize Güneysu'ya dün gece geldi.

Geceyi Merkez Mahallesi'ndeki evinde geçiren Erdoğan, bugün sabah baba ocağı Güneysu'nun ilçe merkezine makam otomobiliyle indi. Başbakan'nın yanında oğlu Bilal Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan da vardı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Erdoğan, daha sonra parti otobüsüyle miting için Rize'ye geçti.

Rize mitinginde alanda toplanan kalabalığa seslenen Erdoğan'ın üslubu çok sertti:

"Ana muhalefet partisinin lideri çıkıp diyor ki, bizi Yüce Divan'a götürecekmiş. Ben de diyorum ki 'Bay Kemal, abdestinden şüphesi olanın namazından şüphesi olur'. Ben İstanbul Belediye Başkanlığı'nı CHP'li belediyeden aldım. 2.5 milyar dolar borçla aldım 1.3 milyar dolar borçla devrettim. Çöp dağları içerisinde devraldım ama tertemiz bir İstanbul bıraktım. Suyu olmayan bir İstanbul vardı. Banyolarımızı bidonlarla dolduruyorduk, günlerce su bulamıyorduk. O zamanlar su satılan yerler açılmıştı. Şimdi onlardan eser var mı? Haliç kokudan geçilmiyordu. Haliç'i tertemiz hale getirdik, yüzülen bir Haliç var.

Ya sen hangi yüzle kalkıyorsun da bizi yolsuzlukla nitelendiriyorsun. Bunları biz hangi imkanlarla yaptık. Başta da benim iktidarım yoktu o zaman. Niye çünkü sütü bozukların oluşturduğu bir iktidar değildi bizim iktidarımız. Biz böyle bir iktidardık, fırsat vermedik yolsuzluklara. Tüm hizmetleri İstanbul'a yaptık."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız