SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan Hazırlığı

A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü yapılacak il kongresi için Malatya'ya gelecek olan AKP Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ı karşılama hazırlıklarını sürdüren il yönetiminin caddelere astırdığı bez afişlerdeki ifadeler ve özellikle bir fotoğraf dikkat çekti.

Atatürk Caddesi'ne asılan "Başım Gözüm Üstüne, Hoşgelesin Başbakanım" yazılı afişteki fotoğrafın arka planında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül gözükürken, ön tarafta "selam alan" Başbakan Erdoğan yeralıyor.

Bu arada diğer yerlere asılan afişlerde de demokrasi vurguları yapıldığı dikkat çekerken, AKP'nin tek adayla kongre yapma "geleneği" gereği, mevcut il başkanı Mustafa Şahin dışında aday çıkmadığı, nabız yoklayan bir ismin ise "onay" alamadığı öne sürülüyor.

ERDOĞAN'IN PROGRAMI..
Öte yandan AKP Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan'ın, Pazar günü saat 11.00'de uçakla Malatya'ya geleceği, 12.00'de Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak olan AKP il kongresine katılacağı, bu arada Malatya doğumlu olan AKP İzmir Milletvekili Fatma Seniha Nükhet Hotar Göksel'in bir yakınının Malatya'daki düğününe de katılmasının beklendiği öğrenildi.

Erdoğan'ın Malatya'dan Ankara'ya döneceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız