SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan İçin Bağış Yaptılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:18:35
Erdoğan İçin Bağış Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı giderlerinde kullanılmak için açılan bağış hesabına, en küçük bağışçı 1 yaşındaki çocuk dahil, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri para yatırdı. 

Malatya Belediyesi eski meydanında toplanan belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve AKPliler, açılan hesaba bağışta bulunmadan önce basın açıklaması yaptılar.

Şevval Er (1) isimli kız çocuğuna takılan paralar ile Ramazan Bayramı’nda yakınlarının verdiği harçlıkların biriktirildiği kumbaradaki paralar da bu programda ilgili hesaba yatırıldı.

Anne ve babası ile program alanına gelen en küçük bağışçı Şevval’ın şaşkın bakışları dikkat çekti.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan AKP il başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı giderlerinde kullanılmak için açılan bağış hesabıyla ilgili görüşlerini dile getirip, 10 Ağustos’ta Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi konusundaki düşüncelerini dile getirdiler.

Konuşmalardan sonra Ziraat Bankası Şubesi’ne topluca gidilerek, ilgili hesaba bağışta bulunuldu.

BEYAZ AY DERNEĞİ MENSUPLARININ BAĞIŞI..

Bu arada Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesi Yönetim Kurulu ve üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulundu.

Beyazay Derneği Malatya Şube Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya'da görme engelli çocukların eğitim görebilmeleri için bölgesel ölçekte bir okul yapılması hususunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan söz aldıklarını belirterek, "Başbakanımızın bu desteğini unutmayan Görme Engelli çocuklarımız ve velilerimiz vefa borcu olarak 'bayram harçlıklarını' bağışta bulunma kararı aldı" dedi.

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut,  “Herkesin bildiği üzere 2007'de yapılan referandum sonucu Cumhurbaşkanını halkın seçeceği bir seçim usulü belirlendi. Bu kararla cumhurbaşkanı adayının seçim kampanyalarını milletin bağışı yoluyla karşılanması karar altına alınmıştır. Bu vesileyle, bizler de başbakanımızın seçim masraflarına katkı sağlamak adına aidat-aidiyet kültürünü geliştirmek ve yaşatmak için, Malatya genelinde başlatılan bağış kampanyasına destek amacı ile Görme Engelli üyelerimizin bayram harçlıklarını Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bağışta bulunduk” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız