SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan İnönü Kışlası'nda

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:49:42
Erdoğan İnönü Kışlası'nda
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2. Ordu Komutanlığı Karargahı'nın bulunduğu İnönü Kışlası'nı da ziyaret etti. 

Bir dizi ziyaret, temasta bulunup, toplu açılış törenine katılmak amacıyla Malatya'ya gelen Erdoğan, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ile bir araya geldi.

2. Ordu Komutanlığı'na gerçekleştirilen ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bölgedeki son gelişmeler ile ilgili olarak 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem  Huduti tarafından bir brifing verildi. Yaklaşık 40 dakika süren bilgilendirme toplantısı sonrası 2. Ordu Komutanlığı'ndan ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dışarıda kendisini bekleyen çocuklara satranç takımı dağıttı. 

VALİLİK ZİYARETİ..

Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Cami önündeki konuşmadan sonra Valilik makamına geçerek Vali Süleyman Kamçı’dan kentle ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mahmut Mücahit Fındıklı, Cemal Akın, Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile eski bakanlardan Güldal Akşit eşlik etti.

BELEDİYE ZİYARETİ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Ziyarete Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, Malatya Valisi Süleyman Kamçı ile milletvekilleri de eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile 1 saate yakın baş başa görüştü. Görüşme sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye yatırım, hizmet ve projelerle ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bilgiler verdi.

Belediye’ye gelişi sırasında çiçeklerle karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret anısına; Osmanlıca yazılmış İstiklal Marşı, el dokuma halı ile Cumhurbaşkanlığı forsu şeklinde hazırlanan kayısı hediye etti.

Başkan Çakır ayrıca Büyükşehir Belediye binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onuruna bir yemek verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız