SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Erdoğan Kaddafi'ye Benzedi''

A- A+ PAYLAŞ

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Başbakan Erdoğan'ı Libya lideri Kaddafi'ye benzetti.

Türkiye ile İsrail arasındaki gerginlik yeniden tırmanıyor. Son olarak İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın giderek Libya lideri Muammer Kaddafi ya da Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'e benzediğini savundu.

Lieberman, Başbakan Erdoğan'ın "İslam dünyasının ya da Kudüs'ün sorunlarına kayıtsız kalamayız. Gazze'deki çocuk katlini arkamıza yaslanıp izleyemeyiz" sözlerine cevap verdi.

Erdoğan'ın yavaşça Kaddafi ya da Chavez gibi bir lidere dönüştüğünü iddia eden İsrail Dışişleri Bakanı, "Bu onun seçimi. Bizim sorunumuz Türkiye değil, Erdoğan" dedi.

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Erdoğan'ın TRT Arapça kanalının açılışında yaptığı konuşma üzerine, İsrail'in Türkiye dahil hiçbir ülkeyle sorun çıkarma peşinde olmadığı ancak Erdoğan'ın İsrail pahasına Türkiye'yi Arap dünyasıyla bütünleştirmek istediği izleniminin yaratıldığı belirtilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız