SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan Külliyeye Davet Etti

0
Güncellendi - 2016-03-28 17:11:36
Erdoğan Külliyeye Davet Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yerel bir televizyon programında kendi yazdığı "Ben Anadolu’yum" adlı şiiri okuyan ve kısa sürede milyonların gönlünde taht kuran Hacı Gürhan isimli vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edildi.

Malatya’nın yerel kanalı ER-TV’de bir programda “Ben Anadolu’yum” adlı şiiri okuyan Hacı Gürhan isimli şairin, sosyal medyaya düşen videosu kısa sürede 30 milyon kişiye ulaştı, 2 milyon görüntülenme aldı ve yüz binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Gürhan, okuduğu şiirin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edildi.

Okuduğu şiirle bir anda popüler olan ve milyonların beğenisini kazanan Hacı Gürhan, tüm Türkiye’de vatan sevdalısı bir şair olarak anılmaya başlandı. Gürhan’ının okuduğu şiir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dikkatinden kaçmazken, Cumhurbaşkanı, Malatyalı şairi Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet etti.

Hacı Gürhan’ın önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitmesi bekleniyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Yaşar (8 yıl önce)
    '' Gürhan’ının okuduğu şiir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dikkatinden kaçmazken, Cumhurbaşkanı, Malatyalı şairi Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet etti.'' Malatyalı değil Bingöllüdür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam çıkmış ne güzel şiir okumuş sen daha adam Malatyalı değil Bingöllüdür derdindesin. Egeden, Doğu Anadoluya; Trakyadan Güney Doğuya; Akdenizden, Karadenize, İç Anadoluya seslenmiş, Ben sizim, Siz bensiniz diyor. Yani Türkiyeyim diyor. Hep birlikte TÜRKİYEYİZ diyor. Türkiyenin Malatyası, Bingölü, Edirnesi, Kütahyası, Artvini, Konyası, Hatayı... Bunlardan hangi biri diğerinden çirkin veya güzel. Bu haberi yapan haberciler, bu güzel insanın Bingöllü olduğunu bilmeyebilirler. Haber Malatyada yaşandığı için Malatyalı demişler. Zaten Cumhurbaşkanı Bingöllü olduğunu şimdiye kadar çoktan öğrenmiştir. Ha eğer senin Malatyalılarla bir sorunun, alıp veremediğin varsa o zaman memleketin nereyse oraya gidebilirsin. Böyle güzel bir şiirin üzerine halen memleket milliyetçiliği yapmanız, sizin daha olayın neresinde ve neyin kafasını yaşadığınızı gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • maksut un dediklerine aynen katılıyorum nereli olduğu önemli değil şiiri önemli biraz daha büyük düşünmekte fayda var.
    0
    0
    Yanıtla