SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Malatya'ya geldi.

Programa göre Malatya'ya saat 10.45'de uçakla inmesi gereken Başbakan'ı getiren Ana uçağı saat 11.30 sıralarında Malatya Erhaç Havaalanı'na indi.

Başbakan Erdoğan'ı hava alanında, Elazığ'dan gelen Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Malatya Valisi Ulvi Saran, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Adıyaman ve Elazığ Belediye Başkanları ile protokol üyeleri karşıladı. Başbakan'la birlikte Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AKP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep milletvekili Fatma Şahin, AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin, AKP Malatya milletvekilleri Malatya'ya geldi.

Erdoğan, daha sonra Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki terörle mücadeleyi yürüten 2. Ordu Komutanlığı Karargahı'nı ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan, akşama kadar Malatya'da kalacak ve açılış törenleri ile siyaset akademisi programına katılıp konuşma yapacak. Başbakan Erdoğan'ın saat 20.00 sıralarında Malatya'dan ayrılması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız