SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Erdoğan Malatya'ya Gelecek''

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Temmuz'da Malatya'ya geleceğini söyledi.

Parti il binasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'yla ilgili düşüncelerini dile getirmek için basın toplantısı düzenleyen Koca, bayramın çoşkulu kutlanması için bütün vatandaşları İnönü Stadı'na davet etti. Koca, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının önemini de anlatıp, daha sonra özgürlük aşkının eşsiz örneklerinin sergilendiğini vurguladı.

Basın mensuplarının değişik konulardaki sorularını da cevaplandıran İhsan Koca, parti il kongresini Başbakan'ın Malatya'ya gelişine göre ayarlamaya çalıştıklarını, genel merkezle yaptıkları görüşme sonunda kesin olmamakla birlikte Başbakan Erdoğan'ın 5 Temmuz'da Malatya'ya gelip, parti kongresine katılacağını, Beylerderesi Viyadüğü ve toplu konutların temel atma törenlerine katılıp tamamlanan TOKİ konutlarının tapularını vereceğini, bazı özel hastanelerin, alt geçitler ve duble yolların açılışlarını gerçekleştireceğini bildirdi.

Koca, "5 Temmuz'da yapılacak il başkanlığı seçiminde aday olacak mısınız?" sorusuna karşılık, "Siyasette 2 ay uzun bir süredir. Zamanı gelince görüşlerimizi açıklarız" cevabını verdi.

AKP'li 11 belediye meclis üyesinin parti genel merkezine delege gösterilmemesi ve parti içindeki bazı sıkıntılarıyla ilgili şikayet dilekçesi göndermelerini değerlendiren Koca, "Arkadaşlar delege gösterilmediler diye ve bazı sıkıntılar olduğuna ilişkin iddilar nedeniyle genel merkeze şikayet yazısı göndermişler. Demokratik olarak en doğal haklarıdır. Ancak şu da bilinsin ki, belediye meclisi olarak gösterilen ve seçilen bu arkadaşlar değerli olmasalardı, yüzlerce kişi arasında belediye meclisi adayı gösterilmezlerdi" dedi.

Bir ara kapanması gündeme gelen Malatya ve Adana TEKEL sigara fabrikalarında Sipahi isimli yeni sigara üretileceğini ifade eden Koca, "Eğer bu sigaralar tutar ve iyi satılırsa, iki fabrika da üretimini sürderecek" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız