SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan New York'ta

0
Güncellendi - 2017-09-18 03:31:06
Erdoğan New York'ta
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kurul toplantılarına katılmak üzere geldiği Amerika Birleşik Devletlerinin New York kentine sevgi gösterileriyle karşılandı.

New York Uluslararası JFK Havalimanına indikten sonra kalacağı otele geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, toplanan Türk vatandaşları, 'Recep Tayyip Erdoğan' tezahüratlar ile karşılayarak sevgi gösterilerinde bulundu. Erdoğan kendisini karşılayanlar ile kısa sohbet ettikten sonra kalacağı otele giriş yaptı.

TÜRKLERLE BİRARAYA GELECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 19-25 Eylül tarihlerinde BM 72. Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği New York’ta Türk toplumu ile bir araya geleceği açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı programı organize eden, Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi’nden (TASC) yapılan açıklamada;

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 19-25 Eylül tarihlerinde Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere geldiği New York'ta, 21 Eylül Perşembe günü New York'ta Marriot Marquise Hotel'de Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi'nin (TASC) hazırlayacağı programda Türk ve Müslüman toplumu ile de bir araya gelecektir" denildi.

New York, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız