SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Erdoğan Olduğu Sürece Vız Gelir Tırıs Gider"

0
Güncellendi - 2018-05-27 06:23:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde 27. Dönem AKP Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Milletvekili Adayları Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan katılırken, toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP İl Başkanı İhsan Koca, ilçe belediye başkanları ve parti yöneticileri katıldılar.

Toplantının açılışında konuşan AKP İl Başkanı İhsan Koca, “24 Haziran seçimleri Türk Siyasi tarihimizin, önemli seçimi. Parlamenter Hükümet Sisteminden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiyoruz. Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin şaha kalkacağı, Türkiye’nin Dünyaya lider olacağı, mazlumların, ezilenlerin umut bağladığı bir seçimi hep beraber yaşayacağız.” ifadelerini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “24 Haziran tarihi dönüm noktası. O gün, bu milletin kararıyla bir hükümet sistemine nokta koymuş olacağız, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmiş olacağız. O gün, artık bu ülkede hükümet krizleri yaşanmayacak, O gün, güçlü bir meclis, güçlü bir hükümet olacak.” dedi.

-“ Erdoğan olduğu sürece bize vız gelir tırıs gider”

Toplantı konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, “Kimsesizlerin kimi olmak için bu parti kuruldu. Biz hiçbir zaman zalimden, güçlüden yana olmadığımız ve dünya 5'ten büyük dediğimiz için bütün bu saldırıları yapıyorlar. Nereden saldırırlarsa saldırsınlar, ister bombalar yağdırsınlar, ister çukur Siyaseti yapsınlar. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece başımızda Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece bize vız gelir tırıs gider." diye konuştu.

Tüfenkci şunları söyledi:

“Bu günlerde ekonomi üzerinden operasyon yapıyorlar. Bundan önce darbe yapmaya kalktılar. Bu Millet payını verdi. Arkasından terör saldırıları yapmaya kalktılar, bu Milet Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik, aslanlar gibi durdu. 24 Haziran’dan sonra da artık ekonomi üzerinden operasyonlar yapamayacaklar. Doları kaça çıkarırlarsa çıkarsınlar, ülke elden gittikten sonra dolar ne yazar. Önemli olan vatanın yoksa milletin yoksa anlamı yok. O yüzden bu ülke dedik, Malatya dedik. Türkiye olacağız dedik. Bütün mücadelemiz ve kavgamız bu ümmetin başını dik tutmak için bu salonda, caddede, iş yerlerinde, kamu kurumlarında başörtülü kardeşlerim başı dik şekilde oturuyorsa işte bu milletin sayesinde. Milletin iş başına getirdiği Recep Tayyip Erdoğan sayesindedir. Gece gündüz demeden sadece milletin oyuna değil, duasına da talibiz. Bu yüzden biz sadece oylara talip değiliz. Biz hizmete talibiz. Biz millete hesap vermekten asla çekinmeyiz.”

Bakan Tüfenkci; "Bu sisteme hayır diyenler bugün bu sistemle milleti yönetmeye talip olmuşlardır. Kendi partisinin yönetimini emanet edemediği adamı cumhurbaşkanı adayı olarak milletin huzuruna çıkardılar. Madem sen bu kadar beğeniyorsan kendi partinin başına Genel Başkan yapardın. Biz genel başkanımız ile milletin önüne çıktık ve Malatya arkasında Beydağı gibi saf tuttu.” dedi.

-“Şimdi de ekonomik darbe yapılmak isteniyor.”

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Öznur Çalık ise hem Malatya'nın hem Türkiye'nin yaptıklarını ve yapacaklarını çok iyi bildiklerini belirterek, “Bizim sevdamız millet sevdası, bizim sevdamız 3 Kasım 2002’den itibaren başlayan bir dirilişin yükselişe geçtiği dönemdir. Bu seçimleri yaparken aynı zamanda birçok darbeyle karşı karşıya kaldığımızı biliyoruz. Bunlara milletimizin göğsünü siper ettiğini biliyoruz. Şimdi de ekonomik darbe yapılmak isteniyor. Buna milletimiz izin verir mi? Asla vermez. Malatya izin verir mi? Asla izin vermez. Bunlara gereken cevabı 24 Haziran’da milletimiz verecek.” diye konuştu.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olduğunu hatırlatan Çalık, şu eleştirilerde bulundu;

"Önce ince siyaseti sen kendi partinde yapacaksın. Sen 3'üncü kere CHP'ye genel başkan adayı olup, olamayan İnce'sin. O İnce adam dersine de çalışmadan mikrofonu eline alıp konuşuyor. Geçenlerde diyor ki biz engellerimize okul hizmeti sunacağız. Sayın İnce sen ayakta uyuyorsun. Engellilerimize yaptığımız hizmetler Avrupa'da bile yok, hiç bir yerde yok. Engellilerimizin özel okul ücretlerini devlet olarak biz ödüyoruz. Evde baktığımız yaklaşık 500 bin insanımıza yaklaşık 5 trilyon para harcıyoruz. Sayın İnce, seni inceden inceden uyutmuşlar, kandırmışlar, meclisin dışına atmışlar."

-“Dünyanın dengelerini değiştirecek kadar önemli bir”

AKP Malatya 3. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Çakır ise şunları söyledi:

“Yeni bir yola çıkıyoruz. Bu seçimin önemini herkes en az bizim kadar biliyor. Bu seçimlerin sadece ülkemiz adına önemi yok. 24 Haziran artık ülkemiz için olduğu kadar tüm dünyanın dengelerini değiştirecek kadar önemli bir seçim. Teşkilatımızın başarısı bu seçimde bir kez daha belli olacak. İçerimizde hep birlik olduk” dedi.

AKP 4. sıra Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı, “Partimizde kuruluşundan bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev yaptım. Allah nasip ederse sandıkların tamamında mahalle başkanlarımızla beraber, üyelerimizle, görevli arkadaşlarımızla birlikte 24 Haziran’daki seçimde Türkiye’de yeni bir tarih yazmayı nasip etsin inşallah diyelim.” dedi.

AKP Malatya 5. sıra Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken de, “Beni çok fazla tanımıyorsunuz, ben Başbakanımızın aynı zamanda müşaviriyim. Malatya’mıza Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın ayrı bir değer verdiğini görüyoruz. Bundan sonra sizlerin desteği ile beraber inşallah çok güzel şeyler yapacağız.” ifadelerini kaydetti.

AKP Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Vahit Atalan, “Nisan Referandumu ile yeni bir sisteme girmiş bulunmaktayız. Bu sistemle güçlü bir meclis, güçlü bir hükümet kurulacak inşallah. Mevcut sistemin getirmiş olduğu tıkanıkları engellemek için ve milletimize hizmeti daha hızlı iletebilmek için 24 Haziran’da siz değerli milletimizin huzurlarına çıkacağız inşallah.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından milletvekili adayları sahnede toplu halde partilileri selamladı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARETİ..

AKP Malatya Milletvekili adayları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

25 Mayıs Cuma günü akşam saatlerinde gerçekleşen ve İl Başkanı İhsan Koca’nın da eşlik ettiği ziyarete; AKP Malatya 1. sıra milletvekili adayı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2. sıra milletvekili adayı AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 3. Sıra adayı Malatya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Çakır, 4. Sıra adayı AKP eski İl Başkanı Hakan Kahtalı, 5. Sıra milletvekili adayı Başbakanlık eski Müşaviri Selahattin Barış Palandöken, 6. Sıra milletvekili adayı AKP Gençlik Kolları eski Genel Başkan Yardımcısı Vahit Atalan ile kalabalık bir heyet katıldı.

Ziyaretten dolayı AKPli milletvekili adaylarına teşekkür eden ve başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, partilerinin güçlü bir listesi olduğunu söyledi. Polat, “İnşallah biz bu arkadaşlarımızla birlikte Malatya’mızın dört bir tarafında adım atılmadık yer, sıkılmadık el bırakmayacağız. Milletimizden en yüksek desteği almak için çalışmaları ortaya koyacağız. Rabbim listemizi hayırlı eylesin, Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, milletvekili adayları ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek, sıcak karşılamadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür etti. Başkan Polat’a başarılar dileyen Koca, el birliği içerisinde çalışma içerisinde olduklarını belirterek, herkesten destek beklediklerini ifade etti.

Türkiye’nin 81 ilini gezince AKP belediyeciliğinin en önde olduğu illerden birisinin Malatya olduğunu gördüklerini kaydeden milletvekili adayı Vahit Atalan ise “Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret edip, değerli fikirlerini alıp, yarından itibaren kapı kapı dolaşmaya başlayacağız. Sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Milletvekili adayı Selahattin Barış Palandöken de Başkan Polat ve ekibine sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederek, “Umarım Rabbim bizlere meclise 6 milletvekili ile gitmeyi nasip eder. Çok güzel işler başarırız. Başkanımızın Yeşilyurt Belediye Başkanlığı dönemindeki başarılarını Büyükşehir Belediyesinde de yapacağından eminim. Rabbim yolunu açık etsin” dedi.

Milletvekili adayları tanıtım programının ardından ziyaretlere başladıklarını ve bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ettiklerini belirten milletvekili adayı Hakan Kahtalı da Malatya’nın gelişmesi için yapılacak olan çalışmaları birlikte değerlendireceklerini söyledi. Başkan Polat’a başarılar da dileyen Kahtalı “Her şeyden önce partimizin kurucularından olması, bu görevi daha önce Yeşilyurt ilçemizde layıkıyla yapmış olması, Cumhurbaşkanımızın takdirleri ve olurlarıyla da Büyükşehir Belediye Başkanı olması bizim için önemliydi. Biz de bundan dolayı çok mutlu olduk” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmenin kendisi için farklı bir anlam ifade ettiğini belirten milletvekili adayı Ahmet Çakır ise “Rabbim bana 9 yıl Malatya’ya Belediye Başkanlığı yapmayı nasip etti. Arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışarak, Malatya’ya layık olmaya çalıştık. Siyaset; vatana, insanlığa hizmet etmek adına yola çıkılırsa kutsal ve önemli bir görev. Ben siyaseti ağır sorumlulukları olan bir görev olarak görüyorum. Netice itibariyle biz de hizmet için yola çıktık. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyemizi ziyaret ediyoruz. Hacı Uğur Polat Başkanıma yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah mahcup etmesin. Yeşilyurt Belediyesi’ndeki tecrübeleri ışığında güzel hizmetler yapacağına, başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile 24 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde AKPli adayları ile ilgili olarak iki hayırlı olsunu bir arada yaptıklarını belirten milletvekili adayı Öznur Çalık da Başkan Polat’a başarılar diledi. Çalık, “24 Haziran seçimlerinin vatanımıza, milletimize ve Malatya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 2004 yılından itibaren AK Belediyecilikle tanışmış olan bir Malatya var. Daha önce görev yapan Belediye Başkanlarımıza Cemal Beye ve Ahmet Çakır Başkanımıza gösterdikleri başarılar için teşekkür ediyorum. Hacı Uğur Polat Başkanımızın, Yeşilyurt’taki başarılarını, hummalı çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanlığında da devam ettireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a sıcak karşılamadan dolayı teşekkür eden milletvekili adayı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediyesinin Malatya geneline kazandırdığı eserlerin önemine değinerek, “Malatya’nın değişimi ve dönüşümü noktasında ortaya koydukları vizyon, Türkiye çapında da beğeniliyor. Bu eserlerin ortaya çıkmasında emeği geçen Ahmet kardeşimiz bugün Milletvekili adayımız ve ben kendisine de teşekkür ediyorum. Bu göreve yeni gelen Hacı Uğur Başkanımıza da başarılar diliyorum. Malatya’mızı kalkındırma noktasında üzerine artı koyarak hizmet kervanını devam ettireceğine inanıyorum” dedi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

69 yorum yapılmış

  • Atom Karınca (5 yıl önce)
    Türkiye olarak yiğit lideriz olan Recep Tayyip Erdoğan a ve yigit ekibine sonsuz destek verme zamanıdır durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan özhan (5 yıl önce)
    Artık yalanlariniza karnimız tok .reise oy vericem ama ak partinin liyakatsiz adaylarina oy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Gelecegini,dusunuyorsan,sokka,agziya,konusan, Partiye,oy,vermem,adeleti,hukuk,cumhuriyeti Demokiresiyi,savunan,muharrem,inceye,oy, Veririm
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Kudusle Filistinle malzeme yapip bizi kekliyorlar Malatyada zaten hemen salya sumuk...
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (5 yıl önce)
    Burayı belediye personeli basmış. Zorla mitinge getirildiginiz gibi sosyal medya gorevi mi verildi bu kez. Allah için hanginiz aldığınız ücretin on katını harcar borçlanırsınız da çakiri övüp duruyorsunsunuz. Belediyenin tek görevi şehri güzelleştirmek şirket kurmak olmayan para ile ihale vermek mi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Kimse kusura bakmasın Malatya kayısı ile ayakta olan bi il. Onu da üç beş zengin alıp yiyiyor.(YAŞ KAYISI 40 KURUŞA SATILDI.) Kayısının hali ortada para ettirilmiyor... Tarımdaki su problemi halledilemedi ne hikmetse, hemen yanıbaşımızda kocaman bi KARAKAYA dururken. Sayın bakan ve genelbaşkan yardımcısı ne yaptı acaba bu konuda. Şimdi meydana çıkıp BİZ HAZIRIZ MALATYA DA HAZIR OY BEKLİYORUZ. demesi ne kolay. BAZEN SADECE BAĞIRASI GELİYOR İNSANIN. Biz mi çok safız yoksa birileri mi çok uyanık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Cakir varsa Oznur varsa Kahtali varsa akpye oy yok bu kadar basit . Oyumuz Muharrem baskana ve iyi partiye...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Malatya haber de sürekli haberleri ve gündemi takip ederim. Bu haber için yapılan yorumlara bakınca bir çoğunu Ak-parti içinde tanıdığım bayan kardeşlerim ve erkek kardeşler tarafından yazıldığını gördüm. Malatya ile ilgili daha önce Ak-parti ye oy vermiş vatandaşların dile getirdiği neden halkın istediği olmuyor. Malatya da belli bir grup var kendilerini her şeyin üzerinde görüyorlar. Bu insanlar zaten o gruba dışardan kimseyi sokmuyorlar senin de partili olmanın hiç bir önemi yok. Bir nevi krallar. Reis 'in halk için söylediğinin tam tersini yapmayıda kendilerine görev kabul etmişler. Güçlü bir Türkiye için her vatandaş hür iradesiyle oylarını kullanmalı, ama artık insanlarla dalga geçmekten ve onların akıllarını küçümsemekten vaz geçin. Bu dünyanın ahireti var hesap var. Partinin Malatya için bakınca Belediye dahil olmak üzere sürekli aynı ekip dönüyor yazık. Burda diğer yorum yapan Parti teşkilatı içinde aktif yada pasif olarak çalışan arkadaşlar nefsiniz menfaatlerimizi takip etmenizimi istiyor. Beklenti ve çıkarlarınız dan dolayı olmasın. Artık insanların akılları ile dalga geçmekten vaz geçin. Inşallah ülkeniz ve islam coğrafyası için Rabbimiz hakkımızda kim hayırlı ise onu versin. Selam ve dua ile..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kendine bilge adam süsü veren kardeşim Murat. Senin bildiğini gördüğünü Reis görmüyor mu bilmiyor mu? Malatya için yapılan vekil listesi kadar kaliteli bir liste mi var? Biri Bakan, biri Genel Başkan Yardımcısı, biri Büyükşehir Belediye Başkanı, biri İl Başkanı, biri Başbakanlık Müşaviri, biri Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı. Daha kimi gösterecekler sorarım sana Murat kardeşim. İnsanları da tanıyorum falan deyip karalama. İnsanlar sevdiği desteklediği insan için yorumda yapar savunurda. Sende üstü kapalı değil desteklediğin Kişileri açıkça belirt. Fitne katma yorumlarına
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    Bir Lider düşünün... Amerikaya; "Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir." diyen bir lider. Sesi gür çıkan bir lider... Bu ses; halkın Ak partiye verdiği destekle çıkıyor. Erdoğan'ın sesinin daha güçlü çıkması için 24 Haziran günü oyumuz Ak Partiye...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Suskun dünyanın hür sesi olan Recep Tayyip Erdoğan ve onun partisi Ak partiye oyumu vereceğim oyumu vermek için okadar çok sebep var ki ben şahsi menfatlerimi bir kenara bırakıp ülkemin ve yeni nesillerimizin geleceği adına dünya mazlumlarinin dünyanın her yerinde zulüm gören ve bu zulme sesini çıkaran tek lider olan Recep Tayyip Erdoğan a haksızlık yapamam bunun vebalini odeyemem darbe ve ekonomide oynanan kumpaslara karşı dik duran bir liderdir kendileri Rabbim yar ve yardımcısı olsun bizlere düşen ise şahsi menfaatleri çıkar ilişkilerini günlük problemleri bir kenara bırakıp ülkemizin geleceğini düşünerek Reisin elini güçlendirmek için oyumuzu Ak partiye verelim çok şükür dinimizi yaşıyoruz camilerimiz de ezan sesleri dinmiyor başı açık başı kapalı özgür şekilde yasayabiliyor elhamdülillah geçmişi unutup ders almayanlar geleceği mumla ararlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ak kadın (5 yıl önce)
    Herkes donsede bu yoldan biz donmeyiz asla rabbim reisin yar ve yardimcisi olsun zafer iyilerindir ne yaparlarsa yapsinlar millet daha uyandi inşallah malatya yine rekor oyla 6 milletveklili çıkaracaktırak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer ŞENGÜN (5 yıl önce)
    2009 dan önce Malatya’ya nasıldı?? Ahmet ÇAKIR Başkan ile şehrin imajı, vitrini değişti. Malatya yı dışarıdan gelenden dinlediniz mi acaba hiç yada askeriye mensuplarından! Tayincilerden! Ya da Malatya ayarında başka illere gittiniz mi hiç, değişimi dönüşümü inkar etmeyin. Öznur hanımın malatyaya kattıklarını araştırdınız mı? Bülent beyin yaptırımlarını? Hakan başkanın ne kadar mazluma destek verdiğini. Ekiplerin 24 saat çalıştığını! 15 temmuzda milleti kurtaranları??? Bize at gözlüklü diyenlerin kaynak gözlüğü taktığını bilen var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)Ömer ŞENGÜN isimli kullanıcı yorumuna
    2009'daki ya da 1999'daki Malatya'yı çok şükür en az senin kadar biz de biliyoruz, Ömer Bey. Söylediklerin maksatlıdır senin. Biz diyoruz ki, çok daha iyisi yapılabilirdi ama belirli bir ekip yüzünden yapılamadı, yapamazlar da onu anladık. Bu sebepten ben artık AK Parti'den desteğimi çektim. Benim bir tık altımdakiler de oyları Reis'e verecekler ama vekillere vermeyecekler. Malatya'da artık 4 AKP'li vekil bile riske girmiştir söylemleri varken böyle faydasız ve yanlı yorumlara da karnımız tok, şükür.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kale (5 yıl önce)
    yav bi seçimde ülkenin kaderi olmasın deyinki milletvekili seçiyoruz bu ne arkadaş 16 yıldır hep kritik seçim yemez artık bu millet oylar yine reise ama ittifak yapan mhp den de vekil yollayacğız emn az 2 tane
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz 44 (5 yıl önce)
    Malatya' haber tarafli habercilik yapma sabahdan beri yorum yoluyorum yayinlamiyorsun hakaret yok küfür yok derdniz ney insanların fikrini söylemek yanlış sa yorum sayfani kap a siz bu kadar habercisiniz gecen kaza haberi wapsatda yollafim yine yayınlandı iz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mak44 (5 yıl önce)
    Arkadaşlar bu algı operasyonlarının tek bir amacı var. Oda Reisin istediği en az 301 milletvekilini Türkiye de çıkarmamak. Bende diyorum ki inadına 301 inadına reis inadına Ak parti
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (5 yıl önce)
    Bugüne kadar ne yaptınızda şimdi gene 5 milletvekili diyorsunuz? Belediyenin hali ortada! Bu seçimde oy moy yok. Başkanlık REİSE, Oylar MHP'ye!!! En azından Malatyamız şelalecilerden kurtulmuş olur. Adamı olmayana iş yok, selam bile yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz 44 (5 yıl önce)
    Reise can kurban ama Malatya'da kamuoyu araştırması yapmadan direterek bunları tekrar aday gosterdi bakan bey hariç diger 3 ünde malatya bikyi artık 5 ve 6 adayi kim malatyada hic goren oldumu bunlar malatyaya ne faydadi olacak malatyayi taniyorlar mi halkin ne sorunu malatysnin ne eksiği var bilmiyorlar bile 5 yildir bir Battalgazi devlet hadt yapılmadı stad yapildi yolu yok tirimbus koydular çevre yolu Allah bulah oldu cevre yolu olmayan tek şehir kayip eden hep Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip (5 yıl önce)
    Ahmet Başkan’ın Malatya nın üzerindeki kirli elbiseyi çıkartıp damatlık giydirdi eğer bunu millet olarak Malatyalı olarak inkar edersek allah a hesap veremeyiz başkan olarak bu kadar hizmet yapan biri vekil olarak gör neler yapan bir de bakan olduğunu düşünün ki... neler yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu (5 yıl önce)Garip isimli kullanıcı yorumuna
    Ne yaptı ki ne yapsın inan sen daha iyi yönetirdin belki sen bu konuştuğunun hesabını veremeyeceksin Allah a..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga Yaylacı (5 yıl önce)
    DEVAMMMM sonuna kadar Ölümüne DEVAMMM... Bizim REİSİMİZE CUMHURBAŞKANIMIZA sözümüz var inşallah daha ileri TÜRKİYE ıçın DEVAM... Dava adamlarımız olan vekillerimize tam destekle geliyoruz... 25 hazirana daha umutlu uyanacaz daha ileri gidecek bir TÜRKİYEye uyanacağızzz... DEVAMMMMM
    0
    0
    Yanıtla
  • emine (5 yıl önce)
    Ulkem icin memleketim icin gelecegim icin Reisle AK Partiyle yola devam evellah..Duygusaalliga gerek yok reisimizin elini guclu tutmamiz lazim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asuman (5 yıl önce)
    15 temmuz gecesi malatyamızın Türkiye’nin kaderini belirleyen ekip bu ekip şimdi bi bu ekibi mi yolda bırakacağız reis güvendikten sonra biz de dimdik duracağız arkalarında yolunuz açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat YİĞİT (5 yıl önce)
    Malatyamız her seçim döneminde olduğu gibi 24 Haziranda da kendisine yakışanı yapacak inşallah REİSİMİZİ ALLAHIN İZNİYLR BAŞKN yapıcağız TAMAM diyenlre inatt DEVAM diyoruz . Davamızdan vazgeçmiyeceğiz ALLAHIN izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya444 (5 yıl önce)
    Dışardan getirilen aday tüm Malatya’ya ve aday adaylara büyük bir saygısızlık bu adayın özelliği ne eğitim kötü t,meslek belli .bunda olupta diğer adaylarda olmayan tek şey babası ....diğer vekillerde Malatyalıların arasına girip nasıl oy isteyecekler merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis sevdalısı (5 yıl önce)
    Derya hanım siz hayal dünyasında yaşıyrsnz sanırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya’ya herkes hayran. Çakırın hizmetlerine herkes konuşuyor. Sen nerde yaşıyorsun asıl. Ona bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kutalmış (5 yıl önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru trilyonlarca lira altyapı harcayıpta şehirde 2 yağmurda ortalıgın sel götürmesine sebeb olan Çakıra dünya hayran birde sürekli kandırılan reisini dünya kıskanıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis sevdalısı (5 yıl önce)
    Malatya da 2 vekil az çıkarsa Erdoğan cephanesiz kalmaz ,bugüne kadar Malatyalıların reis için oy verdiği 24 haziran akşamı teyit edilecek ,bakalım vekillik te kaç oy alabilecek ler,başkanlıkta kaç oy alabilecekler ,hep beraber göreceğiz ,kapımızın önünü kazıp 6 ay kapatmayan adama oy verelim öyle mi,İstanbul dan daha fazla su aboneliği için tarife belirleyen adama oy verelim öyle mi,en pahalı suyu içiyoruz Adıyaman ,Elazığ ,Maraş ve Sivas a göre
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaşlar arasında fitne çıkarıyorsunuz kardeşim. Tek yaptığınız Reis’i yalnızlaştırmak. İnadına Reis İnadına AK Parti...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasemin (5 yıl önce)
    Güçlü bir Türkiye için oyumuz Ak partiye oyumuz Cumhurbaşkanımıza . Bir oyla bin oyun bozacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (5 yıl önce)
    Malatya AK Parti Milletvekili Aday listesi büyük oranda birlik ve beraberlik üzerine inşa edilmiştir. Bunun aksini söyleyenlerin amacı kaos yaratmaktır. Biz Malatya olarak ne bu kaosa ortak oluruz, nede vekillerimizi o kaosun içine atarız. Allah'ın izni ile Malatya 6-0
    0
    0
    Yanıtla
  • samet (5 yıl önce)
    İnadına devam inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (5 yıl önce)
    Reisimize en az 301 vekille Balkon konuşmasını Rabbim bizlere nasip etsin. Malatya seninle Türkiye seninle İslam alemi seninle kalpler seninle gönüller seninle dualar seninle
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (5 yıl önce)
    Seçim sürecini karanlık kılmak için binbir tuzakla hazırlanıyorlar, her türlü saldıracaklar. Ama Biz bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Ülkemiz için canla başla çalışıp Recep Tayyip Erdogan'a ve Milletin vekillerine tam destek olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat44 (5 yıl önce)
    Reise yolumuzda canimizda feda olsun bazi arkadaslar yazmislar fetonun oyunu falan malatya malatya olali bunlardan cektigini hic kimseden çekmedi bir duzgun icraat yok talan hep yolsuzluk malatyada insanmi kalmadi bunlari aday gosterdeniz yok kardesim cumhur reise vekillik mhp ye insallah bulent beyden baskasi giremez malatya uyandi dayatmayla vekil cikmaz geçsinler reis hangi birinizle ugrads
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasim (5 yıl önce)
    Dis mihraklar ve karanlik guclerin ulkemizin uzerine kara bulutlar gibi dolastigi bizleri teror belasi ile yikamadiklari birligimizi dirligimizi yikamayacaklarini anladiklari icin ekonomik yaptirim kartlarini onumuze koyduklari bu secim hilal ile hacin mucadelesi var olus ile yok olus arasinda ki ince cizgi kardeslerim bugun verecegimiz oylarin en onemli oldugu baskanin ve parlementonun gucunu tum dunyaya gostermek icin elimizde ki son kozumuz Ak gonullerin Ak insanlari Ak davanin neferleri ins bu secimde adalet ve kalkinma nin yili olucak ak sevdalar da ak gonullerde bulusmak dilegi ile selam ve dua ile kardeslerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • BüşraIrmAK44 (5 yıl önce)
    Ne yazıkki bir çok kardeşimiz Cumhurbaşkanlığında oyumu Erdoğan'a verecem, Ama milletvekilliğinde vermeyeceğim diyor. Bir Hocanın çok güzel bir sözü var, Bu şuna benzer, "Erdoğanı baş komutan yapıp, Askersiz, Cephanesiz TEK BAŞINA cepheye sürmektir." Unutmayın son pişmanlık fayda vermez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Recep Tayyip Erdoğan Başkan, Malatya’dan en az 5 vekil Allah’ın izniyle Reisin arkasında dik duracağız Malatya olarak. Seni seviyoruz Reis.
    0
    0
    Yanıtla
  • samet (5 yıl önce)
    DEVAM DEVAM DEVAM
    0
    0
    Yanıtla
  • Miraç Büyük (5 yıl önce)
    Aday Tanıtım Toplantısına ben de katıldım , oradaydım , Ramazan ayı olmasına rağmen en az 1000 araba ile konvoy yapılarak Kongre Merkezine gelindi. Bülent Bakanımıza , Öznur Hanıma , Ahmet Çakıra , Hakan Başkana Selahattin Beye ve Vahit beye ayrı Ayrı sevgi seli vardı. Teşkilat Adaylarıyla bütünleşmiş 6 da 6 yapmak için söz vermişti. Bu Ekipler Bu hedeflere ulaşır arkadaş. İnanmışlık var , iman var İmkan var. En azından MHP Gibi adayını dışlamamış , CHP gibi etnik mezhepçilik yapmıyor. Haydi Bismillah.
    0
    0
    Yanıtla
  • bu millet salak mi ya BüyükSehir Belediyesi ve Yeşilyurt belediyesi tüm araclari ve personelleri yollamışlardı o karabalik halk degildi.Onlarla aynı tabaktan yemek yiyen insanlardi. Oyumuz reise ve Mhp'ye inşallah bunlarda 25 haziran günü reissiz bir hiç olduklarını görürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Samet (5 yıl önce)
    İnadına devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (5 yıl önce)
    En az 301 vekil çıkarmalı Akparti gerisi yalan aga. Reise ve davasına sadık olduğu müddetçe oyumuzu vereceğiz Reise sözümüz var çıktığı bu kutlu yolda yarın durumlar değiştiğinde onu satmayacak herkese oy veririz. Mazlum coğrafyaların umut ışığının sönmemesi benim bir oyuma bağlıysa oyum Reise ve Onun partisinedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamam
    0
    0
    Yanıtla
  • Muammer (5 yıl önce)Cihan isimli kullanıcı yorumuna
    Devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Avsar44 (5 yıl önce)
    Bizim birlik ve beraberligimizi Allahin izni ile kimse bozamaz.Biz gecmisimizi unutmadigimiz gibi gelecegimizi de calisan kimseleriz.Yolumuz acik davamiz kutlu olsun.Provakatorlere de gecitimiz yok.Soz milletindir!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa yiğit (5 yıl önce)
    Şu saatten sonra bize listeyi karikatürize etmek karalamak değil desteklemek düşer O yok bu var şu olmalı bu olmamalıydıyı bırakalım REİS yerindeyse Bitti...
    0
    0
    Yanıtla
  • Meral (5 yıl önce)
    Zaman birlik olma zamanı durmak yok yola devam Her daim Sn Cumhurbaşkanımızın ve teveccüh ettiği Milletvekillerinin yanındayız Sandık başına giderken oyumuzun vebali bizimdir bir oyla tüm oyunları bozacağız Allah’ın izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazan Karakurt (5 yıl önce)
    Canla başla bu yoldda yürüyen vekillerimizle hep beraber güvenli yarınlar için yurumeye devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Abidin (5 yıl önce)
    Malatya oyunun farkında fetönun ve çetesinin oyununa asla gelmez reise oyvar millet vekiline oy yok bu fetönun oyunu biz ler Malatya olarak Türkiye olarak reisi mecliste asla askersiz birakmayacaz kardeşim oyunu gör oyuna gelme ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Büşra (5 yıl önce)
    DURMAK YOK YOLA DEVAM REISLE
    0
    0
    Yanıtla
  • Leyla Koçhan (5 yıl önce)
    Sisteme hayır diyenler bugün bu sistemle milleti yönetmeye talip olmuşlardır. Evete karşı çıkanlar evet için yarissir olmuş siz hayırdır :) Biz dünden bugünde Reisle durmak yok yola devam diyoruz. Malatya’dunden bugüne çok değişti ve en çok bu dönemde gelişti Ahmet Çakır'a ayrıca teşekkürler ???
    0
    0
    Yanıtla
  • CELİL (5 yıl önce)
    Bizim yolumuz milletin yoludur;bizim yolumuz sevginin,kardeşliğin,tevazunun,kucaklamanın,birleştirmenin yoludur. Ne yaparsanız yapın.. BAŞARAMAYACAKSINIZ! Ne manşetler,ne karanlık senaryolar,ne komplolar bu davanın içine ikilik sokamaz! Ak Parti,Türkiye’de açtığı yolla,Türkiye’de bıraktığı izlerle,hangi isimlerle olursa olsun,Türkiye’yi büyütmeye,istikrarı korumaya,güveni muhafaza etmeye devam edecektir!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Çakır baba bize mükemmel bir şehir sundun. Allah’ın izniyle Çevre Şehircilik Bakanı olacaksın inşallah. Dualar seninle. Senin Allah’ına kurban, gadan alam...
    0
    0
    Yanıtla
  • nedüşüneceğinidüşünenadam (5 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Senin dünyadan haberin yok, bide kalkmış yorum yazıyorsun. Milletvekilleri bakan olamıyor artık. Bu kafaların verdiği oylarlarla bu günlere geldik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    İnadına değil inandığımız için ERDOĞAN ve AK PARTİ diyoruz Erdoğan kırmızı çizgimizdir Genel Başkanı olduğu Ak Parti de göz bebeğimizdir. 2023 Vizyonunu sürekli ön planda tutan liderimizin emrindeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    2009 dan önce Malatya’ya çivi çakılmadı Ahmet ÇAKIR Başkan ile şehrin imajı, vitrini değişti. Malatya yı dışarıdan gelenden dinlediniz mi acaba hiç. Ya da Malatya ayarında başka illere gittiniz mi hiç, değişimi dönüşümü inkar etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kutalmış (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Evet akp öncesinde ardımızda yaprak elimizde mızrak vardı. Malatyada fabrikaları kim açtı kim kapattı Bu şehirin tarihini kim yokediyor Bu şehre üniversite kim açtı kim böldü ? Bu şehirde rant için belediye gelirlerini kim hortumladı Bu şehrin 10 yılda yarım katrilyon borcu nasıl oldu b Yalamayı bırak vatandaş ol sor Bu parti davası değil bir Kominist diyordunuz chp ye şimdide hain diyorsunuz bu kafadan kurtulun bir kere çıkın ya binbir yargıdan geçerek fetocu olmadıgını vatansever bir Türk partisi oldugunu kanıtlayan İyi partiye,Yada gidin chp ye oy verin... Bak eskişehir de akp vardı sonra yılmaz büyükerşen aldı şehri cennet yaptı azıcık akıllı olunn sizin kandırılmalarınızın bedelini ödemek zorunda değiliz biz anladınız mı ? Yapamıyorsan bırak dolar 5 lira oldu euro 6 lira oldu her bir kuruşta ülkenin dış borcu artıyor... Herşeye faiz geldi herşey 7 8 kat pahalandı Huzur kalmadı ülkede 10 Milyon mülteci doldurdu akp 16 senede ülkeye Malatyada mahallelerde Türkçeden çok arap çocuklarının sesleri duyuluyor... Yapamıyorsunuz kardeşim yeter..Tamam....
    0
    0
    Yanıtla
  • Avşinasi (5 yıl önce)
    6 vekilimizde birbirinden değerli ve donanımlı vakit Malatya vakti durmak yok yola DEVAM milletvekillerimizle sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için vakit Türkiye vakiti
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    Cumhurbaşkanına Oyumu verecem.Milletvekili ne vermeyeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    millet seçsin sizde hiçbirşekilde düşündüklerinizi söylemeyin yaranmak için çalışın artık o dönemin sonu geldi.Malatya sorunlarının hiç birisini konuşmadınız hadi gidin bundan sonra evinizde oturun o daha hayırlı olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamuran (5 yıl önce)
    İyi bakalım bu resme hepsi birbirinden değerli Malatya'da bu dört kişiden başka kimse yok. ilk dört çok değerli Allah nazardan saklasın masallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    #Tamam #Sıkıldık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Bizim tüfenkçiye lafımız yok bizim ithal adaylara var yıllardır bu partiye oy veriyoruz malatyada yaşayan insanlarla içiçe olan aday adaylarından iki tane adam yokmuydu listeye girebilecek bizim üzüntümüz tepkimiz bundan Reise evet ama partiye ilk defa oy vermeyeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski ak lı (5 yıl önce)
    O dediğiniz eskide kaldı sayın bakanım.size sözümüz yok eyvallah ama sizden sonrakilere güle güle vakti geldi.dikkat ettiniz mi secim zamanı adaylar malatya ya yaptıkları icraat olmadığı için yıllardır reis böyle reis mazlumun babası reise can kurban naraları atarak bizim duygularımızla oynayıp oylarımızı çaldılar .derler ya keser döner sap döner 24 haziranda da bunların hesabını Malatyalı göree.başkanlıkta Recep Tayyip ERDOĞAN ama vekillikte MHP...Malatyalı uyandı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (5 yıl önce)
    Editör yayınla bunu... Olur bu vekillerden olur bekleyin siz 24 Haziran’ı karşınızda kör cahil halk yok nasıl tokat yeniyor izleyin ve görün
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip (5 yıl önce)
    İNADINA Tayyip inadına ak parti 5 vekil garanti 6 yı zorlarız İnş algı operasyonu yapanlardan allah razı olsun sayelerinde oyunuz çoğalıyor
    0
    0
    Yanıtla