SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan: Sert Olmaya Devam Edeceğim

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:20:27
Erdoğan: Sert Olmaya Devam Edeceğim
A- A+ PAYLAŞ

7. Ticaret ve Sanayi Şurası'nda konuşan Başbakan Erdoğan, "Tayyip Erdoğan çok sert diyorlar evet sertim eğer bunlar böyle devam ederse bende sert olmaya devam edeceğim." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle;

TOBB'un Filistinliler ve Irak'taki Türkmen kardeşlerimize yaptığınız yardımı ilgiyle takip ediyoruz.

10 Ağusto'ta seçilmemiz halinde Türkiye'de süreç kaldığı yerden devam edecek ve hiçbir şey değişmeyecek.

Bizim partimizin hiçbir zaman tek adam partisi olmadı olmayacakta. Her zaman istişareler partisi oldu, olmaya da devam edecek.

Türkiye'de huzuru ve güvenliği tahsis etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Paralel yapı ile mücadele bizim mücadelemiz değil milletin mücadelesidir. Biz bunu İstiklal mücadelesi olarak adlandırdık. Paralel Yapı'nın hedefi benim şahsım değil doğrudan Türkiye Cumhuriyeti'dir.

Bir savcı Başbakan'a saygısızlık yapabiliyorsa Yargı artık şüpheleri üstüne çekmiş demektir. Yargı siyasete cevap vermek üzere kurulmuş bir kurum değildir.

Bu ülkenin HSYK'sı savcılık görevinin ihlal etmiş bir kişi ( Zekeriya Öz) hakkında kalkıpta adım atmıyor.

Biz bunların takipçisi olacağız eğer olmazsak bu ülkede bir yargı devleti kurulur ki bu da en tehlikelisidir.

Bakanımla yaptığım kriptolu görüşmeler dinleniyor ve birilerine servis ediyor.

Tayyip Erdoğan çok sert diyorlar evet sertim eğer bunlar böyle devam ederse bende sert olmaya devam edeceğim.

Bunlar iş dünyasını da baskı altına almaya çalıştı. O yüzden sizlerden bize Paralel yapı konusunda destek bekliyoruz.

Türkiye'nin ekonomisinde bir sapma olmayacak. 12 yıl içinde ekonomi defalarca test edildi. Ekonomi hamd olsun seçimlerden etkilenmiyor. Çünkü biz seçim endeksli ekonomi oluşturmadık.

"Sadece siyaseti değil,  emniyeti, yargıyı değil iş dünyasını da dizayn etmeye çalışmışlar. Ananaslar,  rafineri işleri gelip gidiyor. Tehditler, şantajlar, kumpaslar yapılıyor. İş  adamlarından haraç alınıyor. Kusura bakmayın birçok iş adamı bu konuda  konuşmuyor, konuşun be, kimden ne aldılar, konuşun."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız