SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2016-10-28 02:54:34
Erdoğan Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın tanınmış ailelerinden biri olan Erdoğan ailesinin büyüğü Mesut Erdoğan gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Dün sabah saatlerinde hayatını kaybeden 83 yaşındaki Mesut Erdoğan bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında aile kabristanına defnedildi.

Malatya televizyonlarından ERTV’yi de bünyesinde bulunduran ERSAN Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Şenol Erdoğan ve Mehmet Erdoğan’ın babaları Mesut Erdoğan’ı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı.

mesuterdoğanŞehir mezarlığındaki cenaze namazına Erdoğan ailesinin yanı sıra Malatya eski Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Miraç Akdoğan, CHP il başkanı Enver Kiraz, MHP il başkanı Mehmet Erdem, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Malatya Baro Başkanı Enver Han, Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakil Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Malatya Eğitim Vakfı Şube Başkanı Necdet Narin, çok sayıda Malatyalı iş adamı ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Taziyeleri aile adına merhum Mesut Erdoğan’ın oğulları Şenol, Mehmet ve Ümit Erdoğan kabul etti.

Taziye adresinin ise Küçük Mustafa Paşa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:71 Eski Soykan Hastanesi Bitişiğinde olduğu belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Dr. Şerafettin Erdoğan (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin . Mekanı cennet olsun. Değerli bir büyüğümüzdü. Ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla