SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan: 'YAŞ'ta Kriz Beklemiyorum'

A- A+ PAYLAŞ
 
Başbakan Erdoğan geçtiğimiz günlerde, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta YAŞ toplantısında kriz beklemediğini belirtmişti. 
 
Başbakan Erdoğan:" MSB bakanı ilk kez katılacak. Ben tamamına katılacağım tabii ki... İhtimal vermiyorum gerginliğe. Bu ülkede hukuk normal mekanizması içinde çalışıyor. Devlet devamlılık esastır anlayışında devam ediyor. Hangi şartlarda olursa olsun, hangi kurum olursa olsun orada herhangi bir eksikliği aratmamamız gerekir. YAŞ Başkanı olarak benim de görevim, üyeler olarak da Genelkurmay’ın görevi. En ideal şekilde gerçekleşecektir. Yasada bunların hepsi şu anda açık. Gereği neyse yapılacaktır. Terfi ve tayin işleriyle alakalı kanunlar açık.
 
* Geçtiğimiz yıl yaşanan sorundan sonra yasal düzenleme yapılabilir açıklamanız vardı. Yeni bir yasal düzenleme yapılacak mı?
 
Başbakan Erdoğan :Yasalar neyi gerektiriyorsa o yapılır.
 
ERDOĞAN PROGRAMINI İPTAL ETTİ
 
Genelkurmay Başkanlığı, "gördüğü lüzüm üzerine istifa etti" açıklamasında bulundu.
 
Bu haberden sonra Başbakan Erdoğan, İstanbul programını iptal etti.
 
Koşaner'in yerine getirilecekler arasında Kara Kuvvetleri Komutanı ve Jandarma Genel Komutanı'nın ismi geçiyor.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız