SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'a Ağır Benzetme

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:59:20
Erdoğan'a Ağır Benzetme
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yaşananlara ilişkin, “Amaç Çarşı grubunu sindirmek. Derbide yaşananlar tezgahlardan bir tanesidir” dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi muhabirleriyle düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi. Ekonomi Muhabirleri Derneği’nde gerçekleşen toplantıda Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını da cevapladı. Bir gazetecinin “Beşiktaş-Galatasaray derbi ile ilgili olarak genel bir değerlendirme yapar mısınız? İçişleri Bakanlığı da bir açıklama yaptı, güvenlik önlemlerinin yetersizliği de söz konusu” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, şu cevabı verdi:

“Güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu herkes kabul ediyor. Derbi öncesi twitlere bakıldığı zaman zaten görülüyor. Oraya olay çıkarmak için gidiyorlar. Binlerce kişi içeriye biletsiz giriyor, polis gerekli önlemleri almıyor. Bütün bunlar bilinçli yapılıyor. Amaç, Çarşı grubunu sindirmek. Hükümet terörden medet umar hale geldi. Büyük bir tezgahın içerisindeyiz. Derbi de bu tezgahlardan bir tanesidir.”

Polis evine yönelik roketli saldırı konusunda CHP’nin eleştirilmesine de değinen Kılıçdaroğlu, “Roketli saldırıda kimse ölmedi. Bakan onlar bizim takibimizdeydi diyor. Senin takibindeyse niye yakalamadın? Bu saldırıya medya geniş geniş yer verdi. AKP’nin istediği de buydu zaten. Malatya’da konuşan Recep Tayyip Erdoğan, CHP’yi saldırıyla bir kefeye koydu. Hitler döneminde Parlamento yangını neyse Ankara’da da o yaşanmıştır. Keşiş Piyeri’nin Haçlı Seferleri’nde üstlendiği rolü Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan üstlenmiştir. Türkiye’nin Keşiş Piyeri’dir" şeklinde konuştu.

30 Eylül 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olan Demokratikleşme Paketi’ne yönelik sorulan sorulara ise Kılıçdaroğlu, paketin içeriğiyle ilgili bilgisi olmadığını söyledi.

Diğer gazetecinin, “Tunceli’nin adının Dersim olarak değiştirilmesini nasıl değerlendirirsiniz” sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Tunceli ve Dersim arasında şöyle bir fark var. İkisi coğrafyada farklı alanlarda. Tunceli’nin adı Dersim olabilir. Bölge halkı da isterse bizim için bir farkı yok. Ama bölgede bu değişiklik referandum yapılarak olsun” şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız