SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'a DSP'li Destek

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:10:36
Erdoğan'a DSP'li Destek
A- A+ PAYLAŞ

Kocaeli siyasetinin tanınmış isimlerinden, Demokratik Sol Parti (DSP) eski Genel Başkan Adayı olan Erol Özavcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde destek vermek amacıyla Türkiye turuna çıktı. Özavcı, Malatya’ya gelerek, buradan Sivas’a gitti. 

DSP eski Genel Başkan Adayı olan Erol Özavcı, Erdoğan’a destek için çıktığı Türkiye turunda kayısı şehri Malatya’ya da uğrayarak, burada yaptığı açıklamada, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve başında bulunduğu hükümete destek verilmesi gerektiğine inanan milyonlarca yurttaştan biriyim. Ben de kendi imkanlarım ölçüsünde bu kutsal davaya hizmet edebilmek için elimden geleni yapıyorum. Allah izin verdiği müddetçe ülkem ve milletim için alışmaya, hizmet etmeye devam edeceğim. 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yeni bir yolculuğa çıktım. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha destek olmak, O’nun bu yolda yalnız olmadığını göstermek için yollardayım” ifadelerini kullandı.

“Hepimizin bildiği gibi seçimlerde 3 aday yarışacak. Beni en çok üzen ve şaşırtan; şu anda TBMM’de grubu bulunan muhalefet partilerinin kendi içlerinden bir aday çıkaramamış olmasıdır. Gönül isterdi ki; bu ülkeye hizmet etmek maksadıyla Meclis’e giren siyasi partilerin, bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarabilselerdi. Ancak bu seçimler bir kez daha şahit olduk ki; bugüne kadar ülkenin hiçbir karışında tek tuğlası dahi bulunmayan muhalefet partileri, siyasi menfaat uğruna bir araya gelip, ülke ve millet menfaatlerini hiçe sayabiliyorlarmış. Ne acıdır ki; şu anda TBMM’de onlarca milletvekilliği koltuğunu işgal eden, hatta bu ülkeyi yönetmeye talip olduğunu iddia eden siyasi partiler, bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarmaktan bile aciz hale düşmüşlerdir” diyen Özavcı, daha sonra özetle şunları söyledi: “İşte Türkiye’nin bugün yaşadığı tablo budur. Bu yüzden diyorum ki; dün olduğu gibi bugün de Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, daha fazla destekle Cumhurbaşkanı olmalıdır. Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı, sadece Türkiye’nin geleceği için değil, Ortadoğu’da gözlerinin yaşı dinmeyen, kan ve zulümle iç içe yaşayan mazlum Müslüman halkların geleceği için de son derece önemlidir. Buradan sizlerin aracılığıyla ülkesini seven tüm yurttaşlarıma sesleniyorum; birlik olalım, 10 Ağustos’ta oylarımızı dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verelim.”

Özavcı’nın aracında Erdoğan’ın fotoğrafları ve sloganlar yer alıyor.

Özavcı, Malatya’dan Sivas’a gitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız