SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'a III.Ahmet Fermanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:58:01
Erdoğan'a III.Ahmet Fermanı
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliği’ni ziyaret etti.Malatya’ya Cumartesi günü gelen ve toplu açılışlar düzenleyip konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geceyi Malatya Ramada Altın Kayısı Oteli’nde geçirdi. Erdoğan, Pazar günü Malatya Valiliği’ni ziyaret etti.  Başbakan Erdoğan valilik önünde polis mangası karşıladı. Başbakan polis mangasını selamladı. Vali Vasip Şahin’in brifing verdiği Erdoğan, valilik binası çıkışında uzakta bariyerler önünde kendisine sevgi tezahüratları yapanları selamladı. “Başbakan buraya” diye slogan atanları otobüste selamlayan Başbakan Erdoğan’ın ziyaretine bazı bakanlar, AKP milletvekilleri, belediye başkanı Ahmet Çakır da katıldı.

Belediye Ziyareti

Malatya’da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra belediyeyi ziyaret etti. Başbakan Erdoğan’ın ziyaretine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Malatya Valisi Vasip Şahin, AKP Kadın Kolları Genel Başkanı  Güldal Akşit, Malatya Milletvekilleri Cemal Akın, Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Mustafa Şahin, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte çok sayıda bürokrat da eşlik etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya’da ağırlamanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, başta Horata Vadisi projesi, Kentsel Dönüşüm projesi ve çevre yolu düzenlemeleri olmak üzere belediye çalışmaları ile ilgili kısa bir brifing verdi.  Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret anısına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a el dokuma kilim, Malatya Belediyesi Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan III. Ahmet dönemine ait bir ferman örneği ile kayısı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız