SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'a Kampanya Bağışı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:16:20
Erdoğan'a Kampanya Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Kadın Kolları tarafından Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek için, bağışta bulunuldu. 

AKP  Kadın Kolları Emekliler Parkı’nda bir araya geldi. Burada basın açıklaması yapan  Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, 2002 yılından beri bütün seçimlerde kadınların AK Parti’nin iktidar olması için destek verdiğini söyleyerek, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olması içinde seçim çalışmalarında bulunduklarını kaydetti.

Akkurt, "Biz kadınlar olarak O'nu ne kadar sevdiğimizi, O'nu ne kadar desteklediğimizi bugüne kadarki bütün seçimlerde en fazla çalışanlar olarak ve en fazla oyunu verenler olarak gösterdik. Bugün de bunu göstereceğiz . O’nu 10 Ağustos günü cumhurbaşkanımız olarak görmek istiyoruz. Bunun için de elimizden ne gelirse yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. 7 Ağustos günü Cumhurbaşkanı adayımız ve başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da Malatya’mızda ağırlayacağız. Cumhurbaşkanı adayımızı bugüne kadarkinden daha coşkulu bir şekilde karşılamaya hazırlanacağız. 10 Ağustos günü de sandıklarda en fazla çalışan olarak, en fazla oyu çıkaranlar olarak, elimizden geleni yapmış olarak ve İnşallah zafer kazanmış olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de atlatmış olmayı ümit ediyoruz” diye konuştu.

AKP Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve üyeler Ziraat Bankası Şubesine giderek Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağış yaptı.

ESNAF BAĞIŞI..

Bu arada Malatya’da bir grup iş adamı ve esnaf da, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı çalışmasına destek için bankadaki hesaba bağışta bulundular. 

Eski Belediye Meydanı'nda toplanan iş adamı ve esnaflar grubu adına basın açıklamasını okuyan Derviş Polat, “Bu günleri bize gösteren Allah’a hamdolsun. Bugünleri görmemize vesile olanlardan da Allah razı olsun. Bunun bir şükür ifadesi olarak, Cumhurbaşkanı adayı olan sayın Başbakanımızın seçim çalışmalarında kullanılmak üzere Malatyalı iş adamları, işverenleri ve esnaflarından oluşan bir gurup arkadaş bir araya gelerek topluca katkıda bulunmak istedik. Zoru başaran, siyasetin önünü açan, ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarmayı hedefleyen, uluslararası arenada itibarını yükselten, yeni Türkiye’nin kurucusu ve mimarı için ne kadar yaparsak yine azdır” ifadelerini kullandı.

“Allah onunla başımızı dimdik etti. İtibarımızı onunla yükseltti. Onunla coştuk, onunla van minut (wan minute) dedik. Onunla orta doğu siyasetinde belirleyici olduk. Bu topluma reva görülen zulmü onunla aştık. Onunla özgürlüklerin ve hürriyetlerin önü açıldı. Onunla dünyaya açıldık. Onun liderliğinde dünyadaki mazlum halklara sahip çıktık” diyen Polat, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Müslüman coğrafyasında akan kanın durması için güçlü ve istikrarlı bir Türkiye’ye tüm İslam Aleminin ihtiyacı vardır. Bu da ancak ve ancak Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşebilir. Bu bilinçle yola çıkıp çorbada tuzumuz, geleceğimize küçücük bir katkımız olsun dedik. Sizlerin aracılığıyla da safımızı ve sevincimizi halkımızla paylaşmak istedik.

Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederiz. Türkiye Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor, Malatya Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor. 10 Ağustos’ta seçilecek cumhurun Cumhurbaşkanı, yeni Türkiye’nin mimarı hayırlı olsun. “

Basın açıklamasından sonra, grup eski Belediye yanındaki Ziraat Bankası şubesine gidilerek Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı çalışmasına destek için bankadaki hesaba bağışta bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız