SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'dan 10.5 Saatlik Kabul

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:58:37
Erdoğan'dan 10.5 Saatlik Kabul
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden gelen bazı kanaat önderlerini Beştepe'de kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabulde, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu da hazır bulundu. Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Iğdır, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van'dan olmak üzere 16 ilden toplam 61 kanaat önderinin katıldığı kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan konuklara hitaben, terörle mücadele konusu başta olmak üzere bölge sorunlarına ilişkin bir konuşma yaptı. Söz konusu buluşma, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgedeki durumu konuklardan bizzat dinleme açısından da önemli bir fırsat teşkil ediyor. Bölgeyle ilgili benzer toplantıların, Beştepe'de önümüzdeki süreçte de tekrar yapılacağı belirtilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bir dizi kabul ile, çeşitli kanaat önderlerinin bölgedeki durum hakkındaki kanaatlerini öğrenmeyi amaçladığı öğrenildi. 

Programın ilerleyen saatlerinde konuklar, bölgede yaşanan gelişmelere ilişkin görüş, tespit ve düşüncelerini paylaştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız