SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'dan Ziyaretler.. İlki İnönü Kışlası'na

0
Güncellendi - 2016-05-09 20:24:54
Erdoğan'dan Ziyaretler.. İlki İnönü Kışlası'na
A- A+ PAYLAŞ

Havaalanında karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yoğun sevgi gösterileri arasında yaklaşık 1 saatte şehir merkezine ulaşarak, ilk ziyaretini 2. Ordu Komutanlığı’na yaptı.

Malatya programına 2. Ordu Komutanlığı Karargahının bulunduğu İnönü Kışlası’nı ziyaret ederek başlayan Erdoğan’I 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ve üst düzey askeri yetkililer karşıladılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyarette Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki terörlü mücadele ile yine 2. Ordu’nun sorumluluk sahası olan Suriye sınırındaki gelişmeler konusunda geniş kapsamlı bir brifing verildiği öğrenildi.

Yaklaşık yarım saat süren görüşme basına kapalı gerçekleştirildi.

Erdoğan’ın Şubat 2015’te gerçekleşen Malatya programında ise  2. Ordu Komutanlığı’na yaptığı ziyaret sonrasında Şah Fırat Operasyonu başlatılmış ve Türk Silahlı Kuvvetleri, Süleyman Şah Türbesi'nde bulunan 38 personeli ülkeye geri getirmek için Suriye'ye girmişti.

VALİLİK ZİYARETİ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya programı kapsamında Malatya Valiliğini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. Ordu Komutanlığı Karargahının ardından Malatya Valiliğine geçti. Erdoğan, Vali Süleyman Kamçı tarafından polis mangasıyla karşılanırken, 2 çocuk Erdoğan’a çiçek sundu.

Erdoğan’a Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile birliket AKP Malatya Milletvekilleri eşlik ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali Süleyman Kamçı’dan il sorunları ve yatırımları hakkında brifing aldı.

YOLUNU KESİP HEDİYE VERDİLER..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Valilik ziyareti sonrasında açılış törenine giderken, vatandaşlar tarafından Cumhurbaşkanlığı Otobüsü durdurularak sevgi gösterilerinde bulunuldu.

Bazı vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tespih  ve tablo hediye ettiler. Korumalar tarafından tespih ve tablolar alınırken, Erdoğan, hediye veren vatandaşları otobüse alarak bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yol güzergahı boyunca sevgi gösterilerinde bulunuldu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ..

Toplu açılış töreni için Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti.

7 Mayıs Cumartesi günü saat 16:30’da gerçekleşen ziyarete Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Malatya Valisi Süleyman Kamçı ile Malatya milletvekilleri eşlik etti.

Yaklaşık 2 saat süren ziyaret sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye yatırım, hizmet ve projelerle ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir brifing verdi.

Belediye’ye gelişi sırasında çiçeklerle karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Anneler Günü nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın Anneleri Tenzile Hanım ile birlikte çekilmiş fotoğrafından esinlenerek yapılan pastel resim çalışması ile el dokuma halı ve kayısı hediye etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ayrıca Nikah Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onuruna sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve işadamlarının da katıldıkları bir yemek verdi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com-  A.A.- Cumhurbaşkanlığı (tccb.gov.tr)- iha

cumhurbaşkanı1

cumhurbaşkanı2

g2

g3

b1

b2

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A MALATYA'DA VATANDAŞLAR SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A MALATYALILAR BÜYÜK SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

cumhurbaşkanı3

g4

h

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, MALATYA'DA TOPLU AÇILIŞINI YAPTIKLARI ESERLERDEN OLAN NİKAH DAİRESİ VE ÇOK AMAÇLI TOPLANTI SALONUNDA, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ. (CAHİT ÖZÇELİK - ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

n

g7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Yunus KANAT (7 yıl önce)
    Sn. Cumhurbaşkanımız Bu Millet Var Oldukça Her zaman Yanınızda Olacaktır Bundan Hiçbir Süpeniz Olmasın. Seni Çok Seviyoruz Yolunuz Açık Olsun Sn. Cumhurbaşkanımız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Seninle gurur duyuyoruz başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya gurban olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes Emre Turgut (7 yıl önce)
    Allahina kurban senin RECEP TAYYİP ERDOĞAN
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (7 yıl önce)
    Hele bi meral ablam gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok komiksin,Reisle Merak Akşeneri kıyaslamak bile saçma.Çok delikanlı ise zamanında seni yağlı kazığa oturtururum diyen generale haddini bildirirdi.Ayrıca Malatyada MHP ye oy çıkmaz
    0
    0
    Yanıtla