SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'dan Tüfenkçi'ye Plaket

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:21:40
Erdoğan'dan Tüfenkçi'ye Plaket
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Genişletilmiş AKP İl Başkanları Toplantısı'nda, il teşkilatının üyelik çalışmaları kapsamında gösterdiği başarı dolayısıyla Başbakan ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan plaket aldı. 

AKP  Malatya İl Teşkilatı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, başarının tüm teşkilatın olduğunun altını çizerek, "Ankara'da yapılan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda üyelik çalışmalarında 81 il arasında 20'nci sırada olmanın mutluluğu ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan almış olduğumuz plaket, bizleri onurlandırmıştır. Öncelikle bu düşüncelerinden dolayı Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile genel merkezimize çok teşekkür ediyorum. Aldığımız bu plaket, tüm teşkilatlarımızın bir başarısıdır. Bu bağlamda gecesini gündüzüne katarak partimize 88 bin 770 üye kazandıran ve seçmene göre üyelik oranımızı yüzde 17,7'ye çıkaran herkese şükranlarımı sunuyorum. Bizlere bu gururu yaşatan başta kadın ve gençlik kollarımızın tüm il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri olmak üzere il, merkez ilçe ve ilçe yönetim kurullarımıza, bugüne kadar emeği geçen tüm il başkanı ve ilçe yönetimlerine, belde köy ve mahalle temsilcilerimizden tüm gönüllülerimize kadar herkese teşekkür ediyorum. Bu plaket bizleri daha da motive etmiş olup, çalışmalarımızı daha yüksek bir performansla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız