SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'ın 10 Kasım Mesajı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:15:59
Erdoğan'ın 10 Kasım Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in 'en büyük eserim' dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni, ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla daha ileriye taşımak, daha güçlü, daha müreffeh bir ülke haline getirmek için mücadele ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 77. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i, ebediyete irtihalinin 77. yıldönümünde saygıyla yad ediyorum" dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, tüm dünyanın takdirini kazanmış istisna şahsiyetlerden biri olduğunu belirten Erdoğan, "başkomutan" olarak elde ettiği zaferlerin ve banisi olduğu Cumhuriyet ile saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırdığını vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in 'en büyük eserim' dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni, ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla daha ileriye taşımak, daha güçlü, daha müreffeh bir ülke haline getirmek için mücadele ediyoruz" dedi.

"ÜLKEMİZİN BÜTÜNLÜĞÜNE YÖNELİK SALDIRILARLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Türkiye'nin demokraside ve kalkınma mücadelesinde, özellikle son 13 yılda çok önemli mesafe kat ettiğini belirten Erdoğan, "Bununla birlikte, coğrafyamızdaki bin yıllık varlığımızın her anında olduğu gibi bugün de, milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik saldırılarla karşı karşıyayız. Ülke ve millet olarak, varlığımıza yönelik tehditlerin üstesinden gelmek için yürüttüğümüz mücadelede verdiğimiz kayıpların, özellikle de şehitlerimizin acısını yüreğimizde taşıyoruz. Bu saldırılar karşısında, 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkesi etrafında sürdürdüğümüz mücadelenin başarıya ulaşacağından asla şüphemiz yoktur" ifadelerini kullandı.

"AYNI DİRAYETLE HAREKET EDİYORUZ"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, bu milletin en zor zamanında liderlik ettiği istiklal ve istikbal mücadelesini başarıya ulaştırdığını hatırlatan Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Biz de bugün, ülkemizde ve bölgemizde yaşanan olaylar karşısında aynı dirayetle hareket ediyoruz, etmeye devam edeceğiz. Milletimizle birlikte, bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş olarak, hep birlikte Türkiye olarak 2023 hedeflerimiz istikametinde mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız. Bu düşüncelerle, vefatının 77. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşı'mızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız