SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Erdoğan'ın Arkadaşı da Var'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:09:58
'Erdoğan'ın Arkadaşı da Var'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Vatan Partisi'ne katılımlar dolayısıyla düzenlenen törene parti üst yöneticileri de katıldı. Bu arada, partiye katılanlardan Kenan Gürkan'ın, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın okul arkadaşı olduğu belirtildi.

Katılımlara ilişkin olarak Vatan Partisi İl Başkanlığı'nın basın bülteni şöyle:

"Malatya Vatan Partisine katılımlar öncesi Parti önünde halaylar çekildi. Vatan Partisine Makine Mühendisi, Endüstri  Mühendisi, Ziraat Mühendisi, ev hanımı, gençlik ve siyasi önderlerden 50 insan katıldı.

Vatan Partisinin önü düğün alanına döndü. Katılanlar halaylar çektiler ve sloganlar attılar. Birleşe, birleşe kazanacağız diyerek Malatyalıları Vatan Partisine davet ettiler.

Vatan Partisine üye olanların içinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’on okul arkadaşı Kenan Gürkan’da bulunuyor. Katılmasının gerekçesini ise okul arkadaşım bu ülkeyi iyi yönetemediğinden ve Vatan Partisi iyi yöneteceğinden katıldım, diyor. Hasan Köroğlu 1980 öncesi Kürecik’te İbrahim Kaypakkaya’ı evinde saklayanlardandır. Nurşen Karataş, emekli hemşiredir. Şerif Yiğit Makine Mühendisi, Hikmet Tecedellioğlu, Malatya’nın önemli iş adamlarından, İbrahim Halil Ziraat mühendisi ve her meslekten insanlar vatan partisinin çağırısına üye olarak cevap verdiler.

Vatan Partisinin üye katılım törenine Vatan Partisi Genel Başkan vekili ve TBMM eski başkan vekili Hasan Korkmazcan, Vatan Partisi genel başkan yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin katıldılar ve Vatan Partisine yeni üye olanların rozetlerini Hasan Kormazcan ve Mehmet Bedri Gültekin taktılar. 

Vatan Partisi Malatya İl Başkanı Arif Doğan rozet takma töreninde bütün Malatyaları Vatan Partisine katılmaya çağırdı. Doğan yeni katılanlar için birlikte çalışacağımız ve iktidar için birlikte yürüyeceğimiz arkadaşlarım diyerek tanıttı. 

Vatan Partisi genel başkan yardımcısı Hasan Kormazcan konuşmasında ise ülkenin değişmesindeki vatan, bayrak millet kavramlarının son dönemde önem kazandığını ve bu kültürün gençlik ve halkla buluşmasına önderlik yaptıklarının altını çizdi. “1980 Sonrası hareketlenen ve özellikle 2000 yılından sonra işgal hareketi gibi gelişen, milletimizin bütün değerlerini tartışma konusu haline getiren, bir siyaset uygulaması ile karşı, karşıyayız. Türkiye bu gün Türkiye’de üretilmiş, tartışılmış ve proje haline getirilmiş, zihniyetle yönetilmiyor, tam aksine, Türkiye okyanus ötesinden, Bürüksel’den ve dışarıdan bir takım mihraklar tarafından hazırlanmış, projelerle yönetilmektedir. Türkiye’ye kan kayıp ettirilmektedir. Umut kayıp ettiriliyor. Vatandaşlarımız birbiri ile düşman haline getirilmeye çalışınıyor. 12 Yıl önce kardeşlik edebiyatı ile iktidara gelen BOB Proje başkanı bu gün kendi itirafları ile iflasın eşiğine geldiklerini açıklamaktadır. 

Onlar diyor ki “biz iktidardayız ama halkın yüzde ellisi bizden nefret ediyor” demokrasilerde halkın yüzde yedisi bile sizden memun değilse o yönetimi bırakmanız gerekmektedir. Siz halkın yüzde ellisini sizden nefret edecek konuma getirmişseniz, artık yaptığınız her iş o ülkeye hizmet olmaktan çıkar, o ülkeye zarar verir. Kitler ortadan kaldırılmıştır. Çiftçisi, esnafı geçim kaygısına düşmüştür. Gençlik zaten işsiz ve mühendislik diploması ile tezgahdarlık yapmaktadır. BOP Türkiye’si ve yeni Türkiye dedikleri budur. Biz ise Cumhuriyet Türkiye’sini savunuyoruz. Bir yıldız gibi parladığı ve ezilenler örnek olduğu bir dönemleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Vatan Partisi Atatürk’lerin ve İsmet Paşaların Türkiye’sini hayata geçirecektir. Onların Türkiye’sini özlüyoruz.” Diyerek vatanseverleri, Cumhuriyetçileri ve sosyalistleri vatan partisi çatısı altında birleşerek milli bir hükümet yaratmaya çağırdı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız