SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'ın Geleceği Gün Otobüsler Bedava

0
Güncellendi - 2017-08-06 03:36:00
Erdoğan'ın Geleceği Gün Otobüsler Bedava
A- A+ PAYLAŞ

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan’ın 5 Ağustos Cumartesi günü Toplu Açılış Töreni ve Mitinge katılmak üzere Malatya'ya gelecek olması nedeniyle hazırlıklar devam ederken, Büyükşehir Belediyesi otobüs ve trambüsleri de 6 saat süreyle ücretsiz hizmet verecek.

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Toplu Açılış Töreni ve Miting ile ilgili olarak hazırlıkların devam ettiği belirtilerek, ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için Büyükşehir Belediyesi otobüs ve trambüslerinin aynı gün 14.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.

Öte yandan sözkonusu program nedeniyle merkez – Belediye binası arasında araç ve insan sirkülasyonunun çok yoğun olacağı, bu nedenle de vatandaşların özel araç yerine mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri istendi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ferit (6 yıl önce)
    sebebi ne yoksa Ahmet çakır ve milletvekillerinden halk memlun muş izlenimimi yaratmak
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    normal günde 2 adım lık yere 2 buçuk tl haksız para alan belediye yalakalık hizmeti olarak yarın bedava yapıyor haram olsun zıkkım olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Belediye.ne.kadar.comert.bayram.deyil.seyran. Deyil.23.nisanda.cumhuriyete.30.agusta..arabalar..ucretsiz.deyil.bu.gun.icin.ucretsiz
    0
    0
    Yanıtla