SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'ın Oğlu Darende'de

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:04:00
Erdoğan'ın Oğlu Darende'de
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, Bilal Erdoğan Darende ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende Belediye Başkan Vekili Durmuş Doğan ve AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Somuncu Baba Külliyesi'ni ziyaret eden TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan, burada Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı H. Hamidettin Ateş’ten bilgiler aldı. Yapılan çalışmalar ve külliye hakkında bilgi alan Erdoğan Somuncu Baba'nın Anadolu'nun önemli manevi önderlerinden biri olduğu dile getirdi.

Darende ilçesi ziyaretinde Hulusi Efendi'nin kabrini de ziyaret etme fırsatı bulduğunu belirten Erdoğan, “Somuncu Baba Hazretlerinin izleri, hizmetleri ve en önemlisi geleneğinin bu şekilde ihya edildiğini görmek bizleri çok mutlu etti. Allah tüm emeği geçenlerden razı olsun" dedi.

Daha sonra ilçedeki Hamidiye Çarşısı'nı da gezen Bilal Erdoğan'a, burada Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'in kaleme aldığı “Asırlara Hitabeden Alim/Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi" adlı iki ciltten oluşan kitap seti hediye edildi. İlçedeki ziyaretlerinin ardından Darende’nin önemli turistlik yerlerinden biri olan Günpınar Şelalesi'ne geçen Erdoğan ve beraberindekiler burada bir süre dinlendikten sonra diğer programlara katılmak üzere Darende’den ayrıldılar.

Bilal Erdoğan’ın ilçede ayrıca Tohma Kanyonu, Özel Somuncu Baba Tanıtım Merkezi Müzesi, Kudret Havuzu ve Günpınar Şelalesi'ni de gezdiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız