SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren de Malatyaspor'da

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Gençlerbirliği OFTAŞ takımından orta saha oyuncusu Eren Özen ile anlaştı. Özen’in Malatyaspor’a transferi nedeniyle kulüp idari binasında yapılan törene 2. Başkan Fahrettin Eserdi, Altyapı ve Dernekler Sorumlusu Orhan Özbek, Resmi Kurumlar ve Stat Sorumlusu Mehmet Çolak ile Genel Koordinatör Süleyman Tekgül katıldı.

Eserdi, iç transfer bitirildikten sonra dış transfere başlandığının altını çizerek, teknik heyetin isteği doğrultusunda Gökhan Caba ve Gökhan Bozkaya ile anlaşıldıktan sonra Gençlerbirliği OFTAŞ takımından Eren Özen ile 2 yıllık anlaşma yapıldığını söyledi. Eserdi “Eren’in geçmişteki başarılı kariyerini Malatya’da devam ettireceğine inanıyorum. Malatyaspor’un ihtiyacı olan bir sporcu idi. Gençlerbirliği OFTAŞ’ın Süper Lige çıkışında performansını takip ettik. O günlerden daha deneyimli bir şekilde Malatyaspor’ın ihtiyacını giderecek, faydalı bir oyuncu olacağına inanıyoruz. Teknik Heyetin talepleri doğrultusunda transferler devam edecek” dedi.

Eren ise “Benim için yeni bir ortam, yeni bir camia. Buraya başarılı olmaya geldim. Malatyaspor’u hak ettiği yerlere getirmek için geldim. OFTAŞ’ta taraftarsız oynuyorduk. Malatya’da taraftarla daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Malatyaspor’un iyi bir kadrosu var. Hocaların, yönetimin daha iyi takviye yapacağını biliyorum. Malatyaspor büyük bir camia, Süper Lig görmüş, taraftarı hep arkasında, ne zaman görsem stat dolu. Malatyaspor’un her zaman hedefleri vardır. Benim kendi hedeflerim de var. İkisi birlikte oldu mu her şey daha güzel olacak” dedi.

7 Ağustos 1983 doğumlu Eren Özen, Yalovaspor’da 1999 yılında futbola başladı. 2000 yılında Gençlerbirliği’ne profesyonel transfer yapan Eren, Gençlerbirliği OFTAŞ formasını giydi, kupada 7 (2 gol), Süper Ligde 7, 3. Ligde 45 (11 gol), 2. Ligde 60 (18 gol), PAF Liginde 28 (5 gol) ve Bank Asya 1. Ligde 32 (4 gol) maç oynadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız