SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren Derdiyok Göztepe'de

0
Güncellendi - 2019-07-11 02:21:47
Eren Derdiyok Göztepe'de
A- A+ PAYLAŞ

Göztepe, son olarak Galatasaray'da top koşturan ve adı bir ara Evkur Yeni Malatyaspor için de gündeme gelen Eren Derdiyok ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen sezon forvet bölgesinden istediği verimi alamayan Göztepe, bu sezon elini çabuk tuttu. Sarı-kırmızılılar, Galatasaray’dan ayrılan Eren Derdiyok ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kariyerine İsviçre’de başlayan Eren, üç sezon Basel’de forma giydikten sonra Bayer Leverkusen’e transfer oldu. Alman temsilcisinde üç sezon oynayan Eren, bir sezon da Hoffenheim’de top koşturdu. Eren Derdiyok, 2013-2014 sezonunda yeniden Leverkusen’e döndü. 2014-2015 sezonunda ise Eren’in Türkiye macerası başladı.

İki sezon boyunca Kasımpaşa’da forma giyen başarılı futbolcu, 2016-2017 sezonunda 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray’a transfer oldu ve geçen sezona kadar sarı-kırmızılı kulüpte forma giydi. Spor Toto Süper Lig’de 101 maçta görev alan 31 yaşındaki futbolcu, rakip filelere 35 gol göndermeyi başardı

İzmir, iha. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız