SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren Eşini Kaybetti

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:30:21
Eren Eşini Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Eren’in bir süredir tedavi gören eşi Sultan Eren le Malatya Belediye Başkan Yardımcılarından Alican Bozkurt'un üvey babası Hasan Akdeniz vefat ettiler.

DERNEK BAŞKANININ EŞİ..

Sultan Eren, yaklaşık 2 haftadan bu yana İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde kalp yetmezliği ve şeker hastalığına bağlı şikâyetler nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Bugün ikindi namazını müteakiben Malatya Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilen Sultan Eren’in cenaze namazı ve törenine AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin, Muhtarlar Derneği 2. Başkanı Şinasi Sucu, sivil toplum kuruluşu başkanları, sulama birlikleri başkanları, muhtarlar ve Eren ailesinin bireyleri katıldı. Cenazenin defnedilmesinden sonra törene katılanlar Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Eren'e başsağlığı dileklerini iletti.

BOZKURT'UN ÜVEY BABASI VEFAT ETTİ..

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt'un üvey babası, İtfaiye Müdürlüğü'nde çalışan M.Hanifi Akdeniz'in 100 yaşındaki babası Hasan Akdeniz Darende- Ilıca'da vefat etti. 

Merhum Akdeniz, Darende’nin Ilıca beldesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Bozkurt, öz babasını çok küçük yaşlarda iken kaybettiğini, Hasan Akdeniz’in kendisini büyüttüğünü söyledi. Cenazeye Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları ile Malatya’dan çok sayıda daire müdürü ve belediye çalışanları katıldı.

FOTOĞRAF: Belediye Başkan Yardımcısının üvey babasının cenazesinden

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız