SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren: 'İyi Anlaşıyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:54:23
Eren: 'İyi Anlaşıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da forma giyen forvet oyuncusu Eren Görür, Trabzonspor’a transfer olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini kaydederek, Yeni Malatyaspor’a faydalı olmak için elinden geleni yaptığını söyledi. 

Mahalle arasında başladığı futbolda Trabzonspor’a kadar yükselen Eren, formasını terlettiği Yeni Malatyaspor ile şampiyonluk yaşamak istiyor.

“TRABZONSPOR’A TRANSFER OLDUKTAN SONRA HAYATIMDA BİRÇOK ŞEY DEĞİŞTİ”

Performansıyla herkesin büyük beğenisini kazanan genç golcü, “Futbola her çocuk gibi mahalle aralarında oynayarak başladım. Daha sonra 6 yaşında oturduğum semtin belediye yaz takımında oynayarak devam ettirdim. Ailem sürekli futbol oynamam noktasında bana destek oldu. Sokakta futbol oynamaktansa git bir kulübün çatısı altında oyna dediler. Hiçbir zaman oynama demediler. Çünkü futbol için çok istekliydim. Trabzonspor’a transfer olduğum dönem benim için çok önemliydi. Buraya transfer olmadan önce birçok Süper Lig takımından transfer teklifi almıştım. Bunların içerisinde Trabzonspor’da vardı. 4 büyüklerin içerisinde yer alan bir takıma gitmek benim için daha önemliydi. Bu şekilde karar verdim. 19 yaşında bir genç olarak Trabzonspor’a imza atıp dünyanın en mutlu insanı oldum. Transfer olduktan sonra hayatımdan birçok şeyin değiştiğini söyleyebilirim. Profesyonellik anlamında, futbol anlamında, kendimi geliştirme anlamında, Trabzonspor’da oynayan futbolculardan aldığım dersler anlamında birçok gelişme oldu” dedi.

“BROOS BANA ÇOK YARDIMCI OLDU”

Belçikalı teknik adam Hugo Broos’un futbol yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu beliren genç golcü, “Çalıştığım hiçbir teknik direktör hakkında yorum yapamam. Zaten benim haddime değil. Her teknik direktörün farklı bir yapısı ve farklı bir sistemi olduğu için hepsinden bir şeyler öğrendim. Trabzonspor’a gittiğimde Belçikalı hoca Hugo Broos bana çok yardımcı oldu. Ondan çok şeyler öğrendim diyebilirim” ifadelerini kullandı.

“ÇORUMSPOR’DA ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMAM”

Eren Görür, Çorumspor’da oynadığı dönemde geçirdiği sakatlığın ardından attığı golü unutmadığını söyledi.

7 aylık sakatlık döneminin ardından attığı golün kendisi için çok değerli olduğunu söyleyen Eren, “Attığım bütün goller benim için anlamlı. Çorumspor’da oynarken çok uzun bir sakatlık dönemim olmuştu. İyileştikten sonra ilk maçıma son 10 dakikada dahil oldum. Oyuna girdikten 3 dakika sonra gol attım. O gol benim için çok önemliydi. Çünkü insan sakatlandığı zaman birçok şeyin değerini anlayabiliyor. Bende gol attığım için çok duygulanmıştım. Gözlerim dolmuştu. 6-7 aylık bir sakatlık döneminden sonra oyuna girip gol atmak beni çok sevindirmişti” dedi.

“ŞAMPİYONLUK İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK ŞART”

Genç golcü, şampiyonluğa giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade ederek, “Şampiyonluğa ulaşmanın en önemli yolu birlik ve beraberliğin olmasıdır. Takımda birlik ve beraberliğin olduğunu düşünüyorum. Çünkü sabah akşam hep birlikteyiz. Herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Bunun başarıyı getireceğine inanıyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız