SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren Kampta, Murat Bekleniyor

0
Güncellendi - 2016-07-12 22:48:51
Eren Kampta, Murat Bekleniyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal’de sürdürüyor. İlk etap kamp çalışmaları kapsamında 7 Temmuz’da Bolu’da toplanan sarı kırmızılılar, kondisyon çalışması yapıyor.

Ligde ikinci sezonunu yaşayacak olan Malatya temsilcisi, geçtiğimiz sezonun 8. haftasında takımın başına getirdiği teknik direktör İrfan Buz ile yeniden anlaşmıştı. Transfer çalışmaları için yoğun bir mesai harcayan sarı kırmızılılar diğer yandan da yeni sezon hazırlıkları kapsamında tempo artırdı.

SABAH ANTRENMANINDA KONDİSYON ÇALIŞMASI

Sarı kırmızılılar, teknik direktör İrfan Buz’un kampa katılmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Tempo yükselten futbolcular, deyim yerindeyse askeri eğitime tabi tutuluyor.

Sabah antrenmanlarına büyük bir önem veren teknik heyet, futbolculara kondisyon yüklemesi yapıyor. Zorlu bir antrenman sürecinden geçen futbolcuların istek ve hırsları ise teknik heyeti sevindiriyor.

Kampın sonuna kadar kondisyon yüklemesi yapacak olan sarı kırmızılılarda, kampa sonradan katılan futbolcular içinse özel antrenman programları uygulanıyor.

AMUTU İLE PERREİRA KAMPA KATILACAK

Yeni Malatyaspor’un kadrosuna kattığı Fransız sol kanat oyuncusu Michael Perreira’nın yarın İstanbul’a gelip, resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

İspanya La Liga takımlarında da forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli oyuncunun vize problemlerinin çözüldüğü ve yarın İstanbul’a gelerek, imzayı atacağı daha sonrada takımın Bolu’daki kamp çalışmalarına katılacağı öğrenildi.

Sarı kırmızılıların yeni transferlerinden Nijeryalı forvet oyuncusu Austin Amutu’nun ise birkaç gün içerisinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Sarı kırmızılılarda, bu sezon anlaşması biten kaleci Vedat Kapurtu ile yönetim masaya oturmuş ve yeniden anlaşmıştı. Kapurtu, kamp çalışmalarına katılırken, kaleciler arasında tatlı bir rekabet oluşmaya başladı.

Sarı kırmızılılar, Vedat Kapurtu’da mutla sona ulaşırken, Süper Lig ekibi Osmanlıspor’dan kaleci Hakan Canbazoğlu ile anlaşmış ve resmi imzalar geçtiğimiz günlerde atılmıştı.

Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz sezon Süper Lig ekibi Torku Konyaspor’a kiraladığı kaleci Emre Selen’de yeniden takıma katıldı.

Öte yandan takımın altyapısında yetişen kaleci Abdulsamed Damlu’da takımın kamp çalışmalarına dahil edildi.

EREN TOZLU KAMPTA, MURAT AKÇA KATILMADI

Yeni Malatyaspor’un Mersin İdman Yurdu’ndan transferi olan Eren Tozlu’da Bolu Termal’deki kamp çalışmalarına katıldı.

Forvet mevkiinde forma giyen 1990 doğumlu Tozlu, imzayı attıktan sonra takımın kamp çalışmalarına katılarak, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Sarı kırımızılıların Kardemir Karabükspor’dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki ve 1,82 metre boyundaki defans oyuncusu Murat Akça’nın ise bir iki gün içerisinde kamp çalışmalarına dahil olacağı öğrenildi.

AZUBUİKE MİLLİ TAKIM KAMPINDA

Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı futbolcusu Okechukwu Godson Azubuike’nin ise milli takım kampında olduğu ve birkaç gün içerisinde kamp çalışmalarına katılmasının beklendiği öğrenildi.

Türkiye’de ilk kez futbol oynayan ve geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla gelecek vaat eden oyuncular arasında olduğunu gösteren Azubuike, Nijerya U23 Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapıyor. Milli takımdaki performansıyla da göz dolduran genç orta saha oyuncusu için Fransız ekibi Monaco da devreye girmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Pano01e

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    iyi forvetler lazım bu takıma bence yabancılara guvenmeyelım cunku gecen yıl alınan yabancılar ortada ?
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    PERREİRA Son dönemde sakatlığı sebebiyle form düşüklüğü varmış.İnşallah Malatya ya uyum sağlar.Bonservisi elinde.
    0
    0
    Yanıtla