SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren Keçiörengücü İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:34:40
Eren Keçiörengücü İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor taraftarının gönlünde taht kuran ve 2014-15 sezonunun devre arasında Bandırmaspor’a transfer olan forvet oyuncusu Eren Görür, kırmızılı beyazlı takımdan da ayrılarak Spor Toto 2.Lig mücadele eden Keçiörengücü ile anlaşmaya vardı.

Yeni Malatyaspor’da 2012-13, 2013-14, 2014-15 sezonunda forma giyen forvet oyuncusu Eren Görür, 2014 sezonunun devre arasında Bandırmaspor’a transfer olmuştu. 31 Mayıs 2016’a kadar Bandırmaspor ile sözleşmesi bulunan Görür, Sözleşmesini fesih etti. Yarım sezon Bandırmaspor forması giyen Eren Görür, sözleşmesi fesih ederek Bandırmaspor’dan da ayrıldı. Bandırmaspor’da istediğini bulmayan Eren Görür yine 2.Ligde mücadele eden Keçiörengücü ile anlaşmaya vardı. Yeni Malatyaspor’un eski golcülerini bir araya getiren Keçiörengücü, Coşkun Yılmaz’ı da kadrosuna katmıştı. Coşkun Yılmaz ile eski günlerdeki gibi beraber forma giyecek olan Eren Görür’ü, sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medya üzerinden unutmadı. Sosyal medya üzerinden Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğunda bile mesaj yağmuruna tutulan Görür, bu durum karşısında çok duygulandığını belirtti.

Eren Görür’ün Yeni Malatyaspor kariyeri

Yeni Malatyaspor’a 2012-13 sezonuna Konya Anadolu Selçukluspor takımından transfer olan Eren Görür, o sezon 31 kez sarı kırmızılı formayı giymişti. 31 maçta 15 kez fileleri havalandıran Görür, bir anda sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelmişti. 2013-14 sezonunda da 31 kez sarı kırmızılı formayı giyen Görür, 8 kez fileleri havalandırmıştı. 2013-14 sezonunda Mustafa Uğur’un fazla forma şansı vermediği Eren Görür, sezon başında takımdan ayrılma kararı almıştı. Adil Gevrek ile bir görüşme yapan Görür, en fazla sezon ortasına kadar dayanabilmişti. Sezon ortasında sözleşmesini karşılıklı olarak fesih ettiren Görür, Bandırmaspor’a transfer olmuştu. Transferinin ardından birçok kişi gözyaşı dökerken, ‘Kral lakaplı’ futbolcu ise başka takımların formasını giymek için yuvadan uçmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız