SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren Tozlu Başkana Formasını Hediye Etti

0
Güncellendi - 2017-10-04 04:10:20
Eren Tozlu Başkana Formasını Hediye Etti
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’unb forvet oyuncusu Eren Tozlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu ziyaret etti.

Evkur Yeni Malatyaspor ile TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselen, Süper Lig’de de başarılı performansıyla dikkat çeken Eren Tozlu, iznini memleketi Giresun’da geçiriyor.

Futbola Giresunspor’un altyapısında başlayan ve 2016 yılında Mersin İdman Yurdu’ndan Evkur Yeni Malatyaspor’a transfer olan Tozlu, geçen sezon takıma yaptığı katkıyla adından söz ettirmişti. Sarı kırmızılı takımın TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselmesinde büyük rol oynayan başarılı forvet oyuncusu, Atiker Konyaspor maçı sonrası milli ara nedeniyle verilen izni memleketi Giresun’da geçiriyor.

Süper Lig’de 7 karşılaşmada 2 gol kaydeden Tozlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu ziyaret ederek, forma hediye etti.

Kendi giydiği 11 numaralı formayı başkan Aksu’ya hediye eden Tozlu, saha içerisindeki performansı gibi saha dışı diyaloguyla da alkış aldı.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Eren Tozlu’ya spor hayatında başarılar dileyerek, “Giresunspor'un altyapısında yetişen ve Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor forması giyen, Eren Tozlu kardeşimiz ziyaretimize geldi. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyaspor (6 yıl önce)
    helal olsun Eren. fahri Malatyalısın artık.
    0
    0
    Yanıtla