SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren Tozlu EYMS'den Ayrılıyor mu?

0
Güncellendi - 2017-12-29 16:19:58
Eren Tozlu EYMS'den Ayrılıyor mu?
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu’nun TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor ile görüştüğü iddia ediliyor.

Sarı kırmızılı takımda ilk yarıda pek fazla şans bulamayan Tozlu’ya altyapısında yetiştiği Akın Çorap Giresunspor’un talip olduğu ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

27 yaşındaki Giresunlu Eren Tozlu’nun Evkur Yeni Malatyaspor ile 31 Mayıs 2018’e kadar sözleşmesi bulunuyor. 1,85 metre boyundaki forvet, Mersin İdmanyurdu’ndan Evkur Yeni Malatyaspor’a 2017-2017 sezonunda transfer olmuştu. Evkur Yeni Malatyaspor ile TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkma mutluluğu yaşayan Eren Tozlu, bu sezon 10 karşılaşmada 515 dakika görev aldı ve 2 gol kaydetti. 6 karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan Tozlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 4 karşılaşmada 2 gol atıp, 1 asist yaptı.

Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Eren Tozlu’nun Akın Çorap Giresunspor’a kiralanmasına yönetimin sıcak baktığı iddia ediliyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • gokler789 (6 yıl önce)
    kaliteli topçu kardeşim oynatmazsan verim alamazsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Duygusal bakmayalım.Eğer oynamayacaksa kalmasında bir yarar yok.Gerçekten katkısı çok oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (6 yıl önce)
    eren gidemez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Seydi ADİŞ (6 yıl önce)
    Eren sakat olmazsa daha iyi sonuçlar alırdık.Mutlaka kalmalı ve oynatılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşa malatyaspor (6 yıl önce)
    Erenin faydasi asla unutulmaz.isallah gitmeyecek.malatyaspor camiası buna izin verme.hakki ödenmez eren babanin
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakır (6 yıl önce)
    Süper ligde olmaz ama 1. ligin arayıpta bulamayacağı bir futbolcu.Gitmesi her iki taraf içinde faydalı olur.Adamı boş boş oturtacağınıza gitsin formunu korusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Yahu her gün birini yolluyorlar , Eren kötü oyuncu degil oynadigi sürece en iyisini yapmaya calisiyor.Mehmet battal gelecegine eren kalsin daha iyi Erol hoca da calistigi arkadaslarini toplamaya gerek Yok yoksa bir gün kendi gider nankör bir meslek .arkadaslar kalecimiz Ertac da cok elestirildi , elestiren arkadaslar Son iki üc maci umarim izlemislerdir.Baska bir futbolcu gelip takima alisana kadar , vakit gecer elimizdeki futbolcu grubu ile hakem hatalarina ragmen 22 puan topladik , Bu arkadaslar ikinci yari yine en azindan 22 puan toplayacaktir Destege ve güvenmeye devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetteti Malatyalı (6 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Bülent bey'e katılıyorum Eren Tozlu yüreği ile oynuyor ve sakatlanmadan öncede oldukça başarılıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Unutmayin.goleri.ile.superlige.tasidi.malatyayi
    0
    0
    Yanıtla
  • kapadokya5 (6 yıl önce)
    dialiba mutlaka alınmalı ve forvet oynatılmalıdır. geçen sezon ilk yarıda 11 gol attı. tabii torpili olmadığı için 2. yarı kanat oyuncusu yapıldı ve gözden düşürüldü. bence enaz 10 tane eren tozlu eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Eren hem iyi insan, hem iyi topçu, bu takıma kesin lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Gitmek isteyen futbolcu varsa güle güle denilmelidir.Zorla takImda tutulursa Ya yedekte kalır yada oyunda bir varlık gösteremez
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Malatyaspor'a emekleri için teşekkür edilmeli ve gönderilmeli!
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    ZATEN SEZON BAŞINDA DİALİBA'NIN YERİNE ERENİN GÖNDERİLMESİ GEREKİYORDU AMA YÖNETİM YANLIŞ YAPTI! ŞİMDİ İSE TAM ZAMANI BU SAATTEN SONRA BİZE FAZLA FAYDALI OLAMAZ...
    0
    0
    Yanıtla