SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren'in Dayısı Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:44:55
Eren'in Dayısı Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Er Tv Genel Yayın Müdürü Mustafa Eren’in dayısı Osman Baldiş Battalgazi ilçesinde toprağa verildi. 

Almanya’da rahatsızlığı sonucu vefat eden 74 yaşındaki Osman Baldiş Battalgazi ilçesindeki Karababa mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze Namazına CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile Baldiş ailesinin yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından cenaze Karababa aile mezarlığında toprağa verildi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada, “Merhuma Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız