SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Erenli Tozdan Kurtulacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:35:55
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Erenli Mahallesi'nde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan'la sohbet eden vatandaşlar, yolların asfaltlanması dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirdiler.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Erenli Mahallesi'nde yol çalışmaları devam ediyor. İlk olarak geçtiğimiz günlerde 1. kat sathi asfalt için temel malzeme serimi yapılmıştı. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte Erenli Mahallesi'nin bu kez 1. kat sathi asfaltına başlandı. Erenli Mahallesi yollarının Kurban Bayramı öncesi asfaltının tamamlanacağı belirtildi. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Erenli mahallesi sakinleri ile sohbet ederek, Kurban Bayramı öncesi Erenli Mahallesi sakinlerinin tozdan kurtarılacağını söyledi. Başkan Gürkan, vatandaşların günlük yaşamlarını rahatlatacak sorunları öncelik sırasına göre çözeceklerini kaydetti. İncelemede,Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş,Meclis üyesi Zafer Kırçuval'da katıldı.

Erenli Mahallesi sakinleri ise, yolların asfaltlanmasından duydukları memnuniyetleri dime getirdiler. Mahalle sakinlerinden Mehmet Serçe,"Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a ve ekibine teşekkür ederiz.Yollarımız tozdan çamurdan kurtulmuş oldu.Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederiz."dedi.Mahalle sakinlerinden Hamza Bağ ise Battalgazi Belediye çalışanlarına teşekkür ederek,"Yollarımız nihayet yapıldı .Bayram öncesi yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Başkanımıza ve çalışanlara teşekkür ederim."şeklinde konuştu.Ramazan Bağ ise ,"Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a teşekkür ederiz."ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız