SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erenli'de Yol Yapımı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:28:18
Erenli'de Yol Yapımı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi Belediyesi tarafından Erenli Mahallesi’nde birinci kat sathi asfalt için temel malzeme serimi yapılıyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Erenli Mahallesi’nde 15 km’lik yol yapım çalışmasına başlandı. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma kapsamında, birinci kat asfalt için temel malzeme serimi yapılıyor. Kısa sürede bitirilmesi beklenen çalışmalarla ilgili mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi. Erenli Mahalle Muhtarı Nuri Bağ, Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, “Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a ve belediyenin tüm personeline teşekkür ediyorum.  Yollarımıza başladılar. Yaklaşık 20 km'lik bir yol.  Bu yıl biteceği Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan tarafından söz verildi. Erenli mahallesi olarak başkanımızdan razıyız” dedi.

Erenli Mahallesi sakinleri ise, yolların asfaltlanması için başlatılan çalışma dolayısıyla Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız