SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erhaç Havaalanı Duble Yolu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın protokol yolu olarak bilinen, Organize Sanayi Bölgesi kavşağından havaalanına kadar olan 18 kilometrelik güzergahtaki duble yol çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Karayolları 8. Bölge Müdür Yardımcısı Turan Gülhaş, yaptığı açıklamada, duble yol çalışmalarında, yolun 5 kilometrelik kısmının tamamen bitirildiğini ve 13 kilometrelik kısmında yarı yol genişliğinde asfalt seviyesinin tamamlandığını belirtti. Bu yılki hedeflerinin üst yapıyı tamamen bitirmek olduğunu kaydeden Gülhaş, yolun gelecek yıl tamamen asfalt beton kaplaması ile standartlar ölçüsünde hizmete girmesi için verilecek ödenekler kapsamında çalışma göstereceklerini ifade etti.

Yolun asfalt beton kaplamasının finişerle yapıldığını dile getiren Gülhaş, "Dünya standartlarında bir çalışma yapıyoruz. Malatya protokol yolu artık standartların üzerinde hizmet verecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız