SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erimhan'ın Oğlu Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:24:11
Erimhan'ın Oğlu Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin eski başkan makam şoförlerinden olan emekli zabıta memuru İsmet Erimhan'ın, İstanbul'da polis memuru olarak görev yapan 39 yaşındaki oğlu Gökhan Erimhan, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Malatya Belediyesi'nde zabıta memuru olarak görevliyken, merhum belediye başkanları Nuri Nebioğlu, Hamit Fendoğlu ve İbrahim Fendoğlu ile Hamit Fendoğlu'nun bombalı bir suikast sonucu katledilmesiyle bir süre atamayla belediye başkanlığı görevinde bulunan Naci Şavata'nın makam şoförlüklerini yapan, Malatya Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı olarak kurulan Kent Trafik biriminin ilk görevlilerinden olan İsmet Erimhan'ın 4 çocuğundan biri olan, İstanbul Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan oğlu Gökhan Erimhan, İstanbul'daki evinde iftar sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Evli ve 1 çocuk babası olan Gökhan Erimhan'ın cenazesi, Malatya'ya getirildi ve Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, merhumun ailesi ve yakınları, Emniyet mensupları, Malatya Belediyesi görevlileri ile vatandaşlar katıldılar.

Taziye Adresi: 

Niyazi Mahallesi, Niyazi Mısri Caddesi No:5 Malatya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız