SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eriş'in Kızı Aldı

A- A+ PAYLAŞ

Abdülkadir Eriş Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nin geleneksel hale getirdiği yıl sonu etkinliğinde geliri LÖSEÇ'e bağışlanmak üzere öğrencilerin yaptığı resimler satıldı.

Abdülkadir Eriş Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nin Sabancı Kültür Merkezi'ndeki yıl sonu etkinliğine Vali Halil İbrahim Daşöz ile kalabalık bir topluluk katıldı. Etkinlik kapsamındaki resim bölümü öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi de Vali Daşöz, okula adı verilen Malatyalı işadamı Abdulkadir Eriş, kızı Zuhal Eriş tarafından açıldı ve sergilenen resimler katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Sergide 3. sınıf öğrencisi Yağmur Günay'a ait yağlı boya resim açık artırma ile satışa sunuldu. 350 YTL'ye satışa sunulan resim, iş adamı Abdülkadir Eriş'in kızı Zuhal Eriş tarafından bin YTL'ye satın alındı. Elde edilen gelir LÖSEÇ'e bağışlandı.

Etkinlikte Müzik Bölümü öğrencileri ise müzik dinletisi sundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız