SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Erkal Adı Söylenti'

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Özcan, Kentsel Dönüşüm Projesi'nin siyasi malzeme yapılmaması gerektiğini belirterek, Malatya eski belediye başkanı ve milletvekili Münir Erkal'ın, Anavatan Partisi'nden Malatya belediye başkan adayı olacağı şeklindeki iddiaların söylentiden ibaret olduğunu söyledi.

Parti binasında basın açıklaması yapan Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Özcan, Malatya'da uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değinerek, bunun siyasi malzeme yapılmaması gerektiğini söyledi. Kentsel Dönüşüm Projesi'nin, oradaki vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesinden sonra uygulanmasından yana olduklarına parmak basan Özcan, 29 Mart mahalli seçimde Malatya Belediye başkan adaylarını pazartesi gününden sonra açıklayacaklarını dile getirdi.

Malatya eski belediye başkanı ve milletvekili Münir Erkal'ın, Anavatan Partisi'nden Malatya belediye başkan adayı olacağı şeklindeki iddialara karşılık Özcan, "Erkal'a bir teklifimiz olmadı. Erkal ile bu konuda görüşmemiz de olmadı. İddiadan öte bir şey değildir. Genel merkezle görüşülme olsaydı, bilgimiz olurdu" dedi.

Ramazan Özcan, Anavatan Partisi'nin hafta sonunda tüzük değişikliği olacağını hatırlatarak, "Hafta sonunda partimizin logosu merhum hemşehrimiz Turgut Özal'ın kurduğu Anavatan Partisi logosuna tekrar dönecek. Partimizin kaldırılacak son logosuyla fotoğrafımı çektiniz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız