SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkal, Başkan Yardımcısı

A- A+ PAYLAŞ

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Malatya Milletvekili Erkal'ın, Hollanda'nın Lahey kentinde yapılan Avrupa Küresel Parlamenterleri Beşinci Bölgesel Forumu'nda, Avrupa Küresel Parlamenterleri Avrupa Grubu başkan yardımcılığı görevine seçildiği bildirildi.

Erkal'ın danışmanı Kadir Soylu tarafından yapılan yazılı açıklamada, konuya ilişkin şu bilgi verildi:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu başkanı ve Malatya milletvekili Ahmet Münir Erkal, 12-13 Mayıs 2006 tarihlerinde Hollanda'nın Lahey kentinde yapılan "Sürdürülebilir Kentleşmenin Önündeki Sorunlar, Kentlerdeki Yoksullukla 10 Yıl Savaş Verdikten Sonra Başarılar ve Sorunlar; Parlamenterler ve Diğer Ortakların Rolü" konulu; "Habitat- Avrupa Küresel Parlamenterleri Beşinci Bölgesel Forumu"na katılmıştır. Sayın Erkal'ın Avrupa Küresel Parlamenterleri Başkan Yardımcısı sıfatıyla katıldığı forumun gündeminde ayrıca ikinci defa yapılacak olan seçimler yer aldı.

Erkal forumda "Kentsel Yoksulluk" başlıklı bir konuşma yaparak, ülkemizde bu yönde yapılan çalışmalar ve sağlanan gelişmeler hakkında bilgi verdi. Forumdan sonra Avrupa Küresel Parlamenterleri Avrupa Grubu yeni yönetim kurulu seçimleri yapıldı. Seçimlerde sayın Erkal başkan yardımcılığı görevine yeniden seçildi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız